Baldur's Gate 3: Είναι γεγονός η επιστροφή του θρυλικού franchise - Δείτε το πρώτο trailer

Έρχεται στο Google Stadia από την Larian Studios
06 Ιουνίου 2019 19:03
Baldur's Gate 3: Είναι γεγονός η επιστροφή του θρυλικού franchise - Δείτε το πρώτο trailer

Η Google επιφύλασσε μια τεράστια έκπληξη για τους old-school gamers στο πλαίσιο του πρώτου Stadia Connect. Επιβεβαιώνοντας ουσιαστικά τις φήμες που σας μεταφέραμε προ ολίγων ημερών, ο κολοσσός που κάνει τα πρώτα του βήματα στο gaming, ανακοίνωσε το Baldur's Gate 3, την επιστροφή του θρυλικού RPG franchise.

Το νέο κεφαλαιο της σειράς αναπτύσσει και θα εκδόσει κιόλας, η πολυβραβευμένη Larian Studios, υπεύθυνη για την τεράστια επιτυχία του αριστουργηματικού Divinity: Original Sin 2. Πρόκειται για την ακριβότερη και μεγαλύτερη παραγωγή στην ιστορία του στούντιο η οποία θα μπορεί να παιχτεί τόσο σε single-player περιβάλλον όσο και μαζί με φίλους. 

Το Baldur's Gate III υπόσχεται να θέσει νέα στάνταρ για το genre των RPGs και να προσφέρει μια πλούσια ιστορία, με απαράμιλλη ελευθερία για τους παίκτες, δύσκολες αποφάσεις, αξιομνημόνευτους χαρακτήρες, companions και σύστημα μάχης.

Η ανακοίνωση συνοδεύτηκε και από ένα πρώτο teaser trailer που μπορείτε να δείτε παρακάτω και αποκαλύπτει πως μια σκοτεινή δύναμη καταστρέφει ό,τι έχει απομείνει από τα Forgotten Realms. Το Baldur's Gate III αναμένεται να κυκλοφορήσει αποκλειστικά στα PC και την υπηρεσία Google Stadia