The Elder Scrolls 6: "Σχεδιάστηκε για να παίζεται για πάνω από μια δεκαετία"

Δια στόματος Todd Howard
06 Ιουνίου 2019 15:03
The Elder Scrolls 6: "Σχεδιάστηκε για να παίζεται για πάνω από μια δεκαετία"

Μπορεί να πέρασαν οχτώ χρόνια από την κυκλοφορία του Skyrim και η Bethesda στο μεσοδιάστημα να κυκλοφόρησε δυο τεράστια RPGs στο σύμπαν του Fallout, ωστόσο αυτό δε σημαίνει πως οι fans του δημοφιλούς fantasy RPG δεν περιμένουν διακαώς ειδικά μετά το περσινό teaser, το The Elder Scrolls 6.

Ο  director και executive producer της Bethesda, Todd Howard μιλώντας στο IGN αναφέρθηκε στο The Elder Scrolls 6 λέγοντας:

Τα Skyrim είναι από τα πιο πετυχημένα εμπορικά παιχνίδια. Δεν είναι τυχαίο ότι οι παίκτες συνεχίζουν μετά από τόσα χρόνια να παίζουν το Skyrim. Ξέρω ότι ο κόσμος κάνει πλάκα στο internet για το γεγονός ότι είναι ένα από τα εμπορικότερα παιχνίδια στο Switch, όμως ο κόσμος συνεχίζει και αγαπά το Skyrim και το δείχνει με την επιτυχία που κάνει οτιδήποτε κι αν προσθέσουμε στο παιχνίδι. Η προσθήκη των mods για παράδειγμα προσφέρει απεριόριστη ενασχόληση.

Αυτό μας έδωσε έμπνευση να κάνουμε το ίδιο και για το The Elder Scrolls 6. Θέλουμε να σχεδιάσουμε το παιχνίδι έτσι, ώστε οι παίκτες να έχουν δραστηριότητες και περιεχόμενο για πάνω από μια δεκαετία τουλάχιστον.

Όπως και να’ χει προφανώς θα πρέπει να εφοδιαστούμε με τεράστια υπομονή αφού η Bethesda Game Studios ασχολείται με το sci-fi RPG Starfield.