Το πιο εμβληματικό παιχνίδι του Μπομπ Σφουγγαράκη επιστρέφει με remastered έκδοση (teaser trailer)

Ξανά στη μάχη για τον Βυθό του Μπικίνι!
06 Ιουνίου 2019 13:40
Το πιο εμβληματικό παιχνίδι του Μπομπ Σφουγγαράκη επιστρέφει με remastered έκδοση (teaser trailer)

Σε μια αναπάντεχη και ευχάριστη ανακοίνωση για τους μικρούς -και μια μερίδα μεγάλων πλέον- fans του Μπομπ Σφουγγαράκη, έγινε γνωστό από την THQ Nordic ότι επιστρέφει με remastered έκδοση ένα από τα πιο εμβληματικά παιχνίδια του franchise. Ο λόγος για το Spongebob Squarepants: Battle for Bikini - Rehydrated το οποίο επανέρχεται στις κονσόλες τρέχουσας γενιάς.

Η Rehydrated βερσιόν μας βάζει ξανά στον ετοιμοπόλεμο "Τετραγωνοπαντελονή" καθώς θα πρέπει να παλέψουμε για την τύχη του Βυθού του Μπικίνι. Αυτή τη φορά η επιστροφή γίνεται με εντελώς ανανεωμένο τεχνικό τομέα, υψηλής ποιότητας και μοντέρνα textures, υψηλές αναλύσεις και βελτιωμένο gameplay.

Επίσης θα περιλαμβάνει ένα ολοκαίνουριο "Horde Mode" δύο παικτών σε online ή splitscreen περιβάλλον, ακόμη και αποστολές που είχαν κοπεί από το αυθεντικό παιχνίδι, όπως ένα boss fight με τον Robo Καλαμάρη. 

Το Squarepants: Battle for Bikini - Rehydrated δεν έχει ακόμη ημερομηνία ή παράθυρο κυκλοφορίας, αλλά γνωρίζουμε ότι θα έρθει στα PS4, Xbox One, Nintendo Switch και PC.