Το πιο εμβληματικό παιχνίδι του Μπομπ Σφουγγαράκη επιστρέφει με remastered έκδοση (teaser trailer) 

Ξανά στη μάχη για τον Βυθό του Μπικίνι!

Το πιο εμβληματικό παιχνίδι του Μπομπ Σφουγγαράκη επιστρέφει με remastered έκδοση (teaser trailer)

Σε μια αναπάντεχη και ευχάριστη ανακοίνωση για τους μικρούς -και μια μερίδα μεγάλων πλέον- fans του Μπομπ Σφουγγαράκη, έγινε γνωστό από την THQ Nordic ότι επιστρέφει με remastered έκδοση ένα από τα πιο εμβληματικά παιχνίδια του franchise. Ο λόγος για το Spongebob Squarepants: Battle for Bikini - Rehydrated το οποίο επανέρχεται στις κονσόλες τρέχουσας γενιάς.

Η Rehydrated βερσιόν μας βάζει ξανά στον ετοιμοπόλεμο "Τετραγωνοπαντελονή" καθώς θα πρέπει να παλέψουμε για την τύχη του Βυθού του Μπικίνι. Αυτή τη φορά η επιστροφή γίνεται με εντελώς ανανεωμένο τεχνικό τομέα, υψηλής ποιότητας και μοντέρνα textures, υψηλές αναλύσεις και βελτιωμένο gameplay.

Επίσης θα περιλαμβάνει ένα ολοκαίνουριο "Horde Mode" δύο παικτών σε online ή splitscreen περιβάλλον, ακόμη και αποστολές που είχαν κοπεί από το αυθεντικό παιχνίδι, όπως ένα boss fight με τον Robo Καλαμάρη. 

Το Squarepants: Battle for Bikini - Rehydrated δεν έχει ακόμη ημερομηνία ή παράθυρο κυκλοφορίας, αλλά γνωρίζουμε ότι θα έρθει στα PS4, Xbox One, Nintendo Switch και PC. 

2 σχολιο(α)