Fortnite: Γνωστός cheater προκρίνεται στο World Cup

Προκαλώντας έντονες αντιδράσεις στην κοινότητα
03 Ιουνίου 2019 16:06
Fortnite: Γνωστός cheater προκρίνεται στο World Cup

Ο τελικός του Fortnite για το World Cup Event, με συνολικά έπαθλά που αγγίζουν τα 30 εκατομμύρια δολάρια, βρίσκεται σε εξέλιξη και παίκτες ανά τον κόσμο συρρέουν στο ψηφιακό του κόσμο με σκοπό να διακριθούν και να κερδίσουν. Ωστόσο τα παράπονα των fans έπληξαν σαν καταιγίδα την Epic Games, φέρνοντάς την ξανά σε δυσμενή θέση.

Ο λόγος γίνεται για τον Damion Cook, έναν γνωστό cheater με το ψευδώνυμο XXiF, ο οποίος τον περασμένο Μάϊο κατά την τρίτη εβδομάδα του event και παρά την τρίτη θέση που έφερε αποκλείστηκε γιατί σύμφωνα με αποδείξεις αποκαλύφθηκε ότι συμμαχούσε με φίλους του στήνοντας kills για να μαζέψει εύκολα βαθμούς. Η Epic Games απέκλεισε τον XXiF από τον διαγωνισμό για δύο εβδομάδες.

Σήμερα μετά από πέντε εβδομάδες ο cheater βρέθηκε ξανά να έχει προκριθεί στο Duos World Cup εξοργίζοντας τους υπόλοιπους συμμετέχοντες, που πίστευαν πως αποκλείστηκε οριστικά, όπως έγινε με άλλους 1200 ακόμα cheaters. Αν κι ακόμα δεν υπάρχουν άμεμπτα στοιχεία πως έχει ξανακλέψει, ένα βίντεο στο Twitter από άλλους χρήστες καταδεικνύει ύποπτη συμπεριφορά.

Η Epic Games μέχρι τώρα δεν έχει πάρει θέση επί του θέματος.   

Tags: