Το Rainbow Six Siege θα κυκλοφορήσει και στις κονσόλες της επόμενης γενιάς

Χωρίς να υπάρχουν σχέδια για sequel
03 Ιουνίου 2019 12:07
Το Rainbow Six Siege θα κυκλοφορήσει και στις κονσόλες της επόμενης γενιάς

Το Rainbow Six Siege αποτελεί ένα πολύ ιδιαίτερο παιχνίδι στην shooting κατηγορία μιας και προσπαθεί να προσελκύσει τους παίκτες που προτιμούν την στρατηγική και την μεθοδικότητα, παρά την πιο ανάλαφρη δράση. Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα το παιχνίδι να δημιουργήσει μία αρκετά σκληροπυρηνική κοινότητα η οποία συνεχίζει να απολαμβάνει νέες αναμετρήσεις καθημερινά.

Όμως, παρόλη την τεράστια επιτυχία του παιχνιδιού, η Ubisoft δεν φαίνεται να έχει πειστεί για ένα sequel. Μιλώντας στο Daily Star, ο brand director, Alexandre Remy, δήλωσε επίσημα πως δεν υπάρχουν σχέδια για sequel και κατά πάσα πιθανότητα το παιχνίδι θα κυκλοφορήσει και στις κονσόλες της επόμενης γενιάς. Ο λόγος σύμφωνα με τον ίδιον είναι ο εξής:

Ο λόγος πίσω από αυτό είναι πως δεν θέλουμε να διαχωρίσουμε την κοινότητά μας μεταξύ διαφόρων πλατφορμών. Σε έναν ιδανικό κόσμο αύριο, θα θέλαμε οι παίκτες από κάθε πλατφόρμα να μπορούν να παίξουν μαζί και έτσι προσεγγίζουμε την επόμενη γενιά με το ίδιο πνεύμα.

Με βάση λοιπόν τα παραπάνω το δημοφιλές Tom Clancy's Rainbow Six Siege θα βρει τον δρόμο του και στις κονσόλες της επόμενης γενιάς όταν αυτές κυκλοφορήσουν, ενώ η Ubisoft φαίνεται πως τουλάχιστον για τώρα δεν σκέφτεται κάποιο sequel.