Το Call of Duty: Modern Warfare θα έρθει χωρίς Zombies Mode

Νέες πληροφορίες για το επόμενο κεφάλαιο της σειράς
01 Ιουνίου 2019 13:08
Το Call of Duty: Modern Warfare θα έρθει χωρίς Zombies Mode

Πριν μερικά εικοσιτετράωρα είχε αποκαλυφθεί το νέο μέλος της σειράς Call of Duty. Ένα μοντέρνο reboot του "Modern Warfare" με τον Captain Price να επιστρέφει στο σύγχρονο σκηνικό του σήμερα και με πρωταγωνιστές την Tier One ομάδα κρούσης. Τώρα, νέες πληροφορίες βγήκαν στο φως για το εν λόγω παιχνίδι.

Συγκεκριμένα, όπως αποκάλυψε το PlayStation Lifestyle, το Zombie Mode θα απουσιάζει από το παιχνίδι. Σύμφωνα με τον gameplay director της Infinity Ward, Jacob Minkoff αυτό γίνεται επειδή το στούντιο ήθελε μια πλήρη εμπειρία με συνοχή σε όλες τις περιοχές και βάζοντας Zombies, θα χαλούσε την αισθητική του τίτλου.

Τέλος, συγκρίνοντας τους εαυτούς τους με την Treyarch και το πρόσφατο παιχνίδι της, Black Ops 4, δήλωσε χαρακτηριστικά: “Επειδή αυτοί μπορούν να εστιάζουν σε πιο στιλάτα, κόμικ και superhero σκηνικά μπορούν να έχουν κιόλας, μεγαλύτερη ποικιλία gameplay από αυτά που συναντά κανείς σε παιχνίδια”.

Τέλος, το Modern Warfare όπως δήλωσε μπορεί να μην έχει Zombie Mode, αλλά θα περιέχει μια co-op εμπειρία χωρίς όμως να αποκαλύψει περισσότερα.

Το Call of Duty: Modern Warfare κυκλοφορεί στις 25 Οκτωβρίου 2019 στα PC, PS4 και Xbox One.