Cyberpunk 2077: Δεν υπάρχει καμία περίπτωση να κυκλοφορήσει φέτος

Χωρίς υποστήριξη για mods στο λανσάρισμά του
31 Μαΐου 2019 18:23
Cyberpunk 2077: Δεν υπάρχει καμία περίπτωση να κυκλοφορήσει φέτος

Σε περίπτωση που είχατε ελπίδες πώς το Cyberpunk 2077 θα κυκλοφορούσε φέτος καλύτερα να κρατήσετε την ανάσα σας. Ο άκρως αναμενόμενος RPG τίτλος της CD Projekt RED, ακόμη δεν έχει ημερομηνία κυκλοφορίας, παρόλο που έχουμε δει μπόλικο gameplay από τον τίτλο στο πλαίσιο της περσινής Ε3. 

Ένας χρήστης στο Twitter αναφέρθηκε στον γεμάτο Νοέμβριο του 2019 που περιλαμβάνει τα Death Stranding, Star Wars Jedi: Fallen Order και τα νέα Pokemon, ενώ κάνει λόγο για μια φήμη που θέλει το Cyberpunk 2077 να κυκλοφορεί τον ίδιο μήνα. 

Ο διακεκριμένος δημοσιογράφος και insider του Kotaku, Jason Schreier, που δύσκολα πέφτει έξω σε αυτά, κατέρριψε αυτή τη φημή:

Επί της ουσίας δεν υπάρχει καμία περίπτωση να κυκλοφορήσει φέτος το Cyberpunk 2077. Από την πλευρά της η CD Projekt θα έχει παρουσία στην E3 2019 για την οποία έχει δηλώσει μάλιστα πως θα είναι η σημαντικότερη στην ιστορία της. 

Επίσης, επιβεβαιώθηκε πώς ο τίτλος δεν θα φέρει υποστήριξη για mods κατά το λανσάρισμά του. Την ίδια τακτική ακολούθησε η πολωνική εταιρία και για το The Witcher 3, γεγονός που επιβεβαίωσε στα forums της εταιρίας ο Marcin Momot: 

To Cyberpunk 2077 αναμένεται για τα PS4, Xbox One και PC.