FIFA 20: Αυτές είναι οι πρώτες αλλαγές που έρχονται

Τις αποκάλυψε επίσημα η EA
31 Μαΐου 2019 16:05
FIFA 20: Αυτές είναι οι πρώτες αλλαγές που έρχονται

Η ΕA Sports σε ένα ειδικό blog post μια εβδομάδα σχεδόν πριν την E3 2019 αποκάλυψε έμμεσα τις βελτιώσεις που θα έχει το FIFA 20. Αν και δεν κατονομάζει πλήρως το επερχόμενο κεφάλαιο της ποδοσφαιρικής σειράς, αλλά αναφέρεται σε αυτό ως την επόμενη έκδοση της σειράς. 

Η μεγαλύτερη αλλαγή που έρχεται στο FIFA 20 αφορά την αμυντική AI, η οποία ανανεώνεται πλήρως μαζί με τα συστήματα άμυνας. Σύμφωνα με την ΕΑ θα υπάρχει βελτιωμένη τοποθέτηση και συνέπεια που να συνάδει με τον ρυθμό και τη ροή στο γήπεδο. Επίσης, γίνεται λόγος πως θα δοθεί έμφαση στην χειροκίνητη άμυνα με σκοπό να γίνει πιο ικανοποιητική για όσους την επιλέγουν. 

Γενικότερα, μέσα στις αλλαγές που θα δούμε στο gameplay του νέου FIFA περιλαμβάνεται, εκτός της άμυνας, η συνέπεια του σκοραρίσματος στα τετ-α-τετ, τα timed finishers, οι μακρινές μπαλιές, σέντρες και σουτ, τα αλυσιδωτά skill moves, η τοποθέτηση των στημένων φάσεων, ο χειροκίνητος έλεγχος του τερματοφύλακα, οι πάσες και η εναλλαγή μεταξύ των παικτών. 

Ένα νέο χαρακτηριστικό που λέγεται "planned tackling" θα σας δίνει αβαντάζ όταν επιχειρείτε να πάρετε τη μπάλα και να τη φέρετε κοντά στα πόδια των συμπαικτών σας. Τα αυτόματα τάκλιν και μπλοκαρίσματα θα γίνουν nerf, όπως αναφέρει η ΕΑ, κάτι που θα δώσει πόντους στο manual defending σύστημα. 

Βέβαια, πολλοί fans της σειράς αναρωτιούνται γιατί αυτές οι αλλαγές δεν έγιναν στη μέση του κύκλου ζωής του FIFA 19, αφού εντοπίστηκαν από την κοινότητα. Από την πλευρά της η ΕΑ δήλωσε τα εξής:

Αν και πάντα κάνουμε προσπάθειες να δώσουμε το καλύτερο δυνατό gameplay, υπάρχουν πάντα συγκεκριμένες αλλαγές που γίνονται πολύ πιο δύσκολες να αντιμετωπιστούν στη μέση του κύκλου ζωής. 

Επίσημα και αναλυτικότερα για το FIFA 20 θα μάθουμε στις 8 Ιουνίου στο EA Play event. Μείνετε συντονισμένοι στο Unboxholics.com για την πλήρη κάλυψη της E3 2019. 

Tags: