Call of Duty: Modern Warfare | Με cross-play για πρώτη φορά - Νέα εποχή στα γραφικά

Όλα όσα ξέρουμε μέχρι στιγμής
30 Μαΐου 2019 20:38
Call of Duty: Modern Warfare | Με cross-play για πρώτη φορά - Νέα εποχή στα γραφικά

Το νέο Call of Duty: Modern Warfare αποτελεί το επόμενο κεφάλαιο της σειράς, που εμπνέεται ωστόσο από το ένδοξο παρελθόν της. Η Infinity Ward πήρε την απόφαση να φέρει πολλές "πρωτιές" για τη σειρά, όπως το γεγονός ότι θα υποστηρίζει cross-play μεταξύ των PC και των κονσολών, ενώνοντας έτσι τις διάφορες κοινότητες του franchise. Ωστόσο, δεν διευκρινίζεται εάν το το cross-play θα ισχύει μεταξύ των PS4 και Xbox One, κάτι που μένει να επιβεβαιωθεί από την Activision. 

Ένα νέο συνεργατικό mode θα συμπεριλαμβάνεται στο παιχνίδι, που θα σας βάζει παρέα με φίλους ή ένα squad σε μια συλλογή από διάφορες αποστολές για όλα τα είδη παικτών. 

Σε μια από τις μεγάλες αλλαγές συγκαταλέγεται η εντελώς καινούργια μηχανή γραφικών. Μάλιστα, ο art director του πρώτου MW, Joel Emslie, επέστρεψε από την Respawn στην Infinity Ward για να ηγηθεί αυτής της προσπάθειας και να θέσει ψηλά τον πήχη.

Ιδιαίτερα το σύστημα φωτισμού θα είναι πιο δυναμικό και ρεαλιστικό από ποτέ, είτε σε νορμάλ συνθήκες είτε όταν θα φοράτε τα night vision γυαλιά. Από την παλέτα χρωμάτων -δεν θα έχει αυτή τη καφετιά απόχρωση του παλιού Modern Warfare- μέχρι τους φωτισμούς και τα πλούσια particles στην οθόνη, όλα θα σφίζουν απο ρεαλισμό. 

Επίσης, όπως και όλες αυτές τις χρονιές το DLC περιεχόμενο του Modern Warfare θα καταφθάνει πρώτο στους κατόχους PS4. Aξίζει να αναφερθεί ότι δεν θα υπάρχει Season Pass, ενώ θα υπάρχει δωρεάν περιεχόμενο και χάρτες για όλους. Προς το παρόν, η Infinity Ward δεν είναι έτοιμη να μιλήσει για το εξίσου σημαντικό multiplayer κομμάτι, κάτι που θα γίνει προσεχώς. 

Το Call of Duty: Modern Warfare καταφθάνει στις 25 Οκτωβρίου του 2019 για τα PS4, Xbox One και PC.