Call of Duty: Modern Warfare | Επίσημο το μοντέρνο reboot του κλασικού τίτλου

Ο Captain Price επιστρέφει στο σύγχρονο σκηνικό του σήμερα
30 Μαΐου 2019 20:03
Call of Duty: Modern Warfare | Επίσημο το μοντέρνο reboot του κλασικού τίτλου

Οι φήμες για το επόμενο Call of Duty επιβεβαιώθηκαν. H Activision πιστή στο ραντεβού της ανακοίνωσε και επίσημα το Call of Duty: Modern Warfare, το οποίο, όχι μην μπερδεύεστε δεν είναι το Call of Duty 4: Modern Warfare, αλλά ένα reboot του πιο λατρεμένου τίτλου της σειράς σε σύγχρονο σκηνικό, φυσικά δια χειρός Infinity Ward. 

Η πιο διάσημη σειρά τίτλων του Call of Duty επιστρέφει ανανεωμένη μετά από μια δεκαετία, με την Infinity Ward να επιμένει πως δεν πρόκειται για reboot αλλά για ένα "reimagining" του αυθεντικού MW με μοντέρνο setting, ενώ δανείζεται τις ιδέες και τους χαρακτήρες του. Για αυτό και βλέπετε στο trailer την μεγαλειώδη επιστροφή του Captain Price. 

Η πλοκή του νέου Modern Warfare είναι εμπνευσμένη από το τρέχον status quo του πλανήτη και τα όσα συμβαίνουν γύρω μας. Με πρωταγωνιστές την θανατηφορά Tier One ομάδα κρούσης με αρχηγό τον εμβληματικό Price θα ταξιδέψετε σε πόλεις της Ευρώπης και τη Μέση Ανατολή. Μάλιστα, η περιγραφή αναφέρει πως θα έχει κλασικό multiplayer και θα υποστηρίζει co-op. 

Το Call of Duty: Modern Warfare θα κυκλοφορήσει στις 25 Οκτωβρίου 2019 για PS4, Xbox One και PC μέσω του Battle.net.