Death Stranding: Ημερομηνία κυκλοφορίας και ένα νέο αποκαλυπτικό trailer

Ξεσκεπάζεται το πέπλο μυστηρίου
29 Μαΐου 2019 18:50
Death Stranding: Ημερομηνία κυκλοφορίας και ένα νέο αποκαλυπτικό trailer

Εδώ και ώρες το livestream στο Twitch του PlayStation ανέβαζε επικίνδυνα το θερμόμετρο του hype με μια ειδική παρουσίαση του Death Stranding, του νέου τίτλου του Hideo Kojima. Τα μαύρα χέρια κάλυπταν την οθόνη και όσο οι ώρες περνούσαν και οι θεατές συρρέανε στο κανάλι, τόσο αυτά υποχωρούσαν. Έως ότου έγινε η πλήρης αποκάλυψη του Death Stranding.

Στο σχεδόν 9 λεπτών trailer ξεσκεπάζεται το πέπλο μυστηρίου του τίτλου ή τουλάχιστον ένα μέρος αυτού. Ο κόσμος πρέπει να επανενωθεί για να επιβιώσει η ανθρωπότητα. Ο Sam Porter Bridges (Norman Reedus) αναλαμβάνει αυτόν τον ρόλο, δηλαδή να γεφυρώσει αυτό που χάθηκε, την κοινωνία, και να δημιουργήσει νέους δεσμούς μεταξύ των ανθρώπων και των παικτών ανά τον κόσμο. Θα εξερευνήσετε ένα κατεστραμμένο έθνος 

Στο trailer έδειξε πολλές από τις πτυχές του open world παιχνιδιού, όπως την εξερεύνηση, το stealth, το σύστημα μάχης και μπόλικες ματιές στην πλοκή. Σε αυτό το σημείο μάθαμε τα ονόματα των χαρακτήρων που υποδύονται οι αστέρες του Death Stranding. Έτσι πέραν του Sam του Norman Reedus, έχουμε τους ο Mads Mikkelsen ως Cliff, Lea Seydoux ως Fragile, Lindsay Wagner ως Amelie και τον Guillermo Del Toro ως Deadman. 

Ακόμα, μάθαμε τους νέους χαρακτήρες του παιχνιδιού και τους ηθοποιούς που θα τους υποδύονται, μέσα από τα ολοκαίνουργια character posters. O Die-Hardman είναι ο Tommie Earl Jenkins, ο Higgs είναι ο Troy Baker, η Mama είναι η Margaret Qualey και Heartman ο σκηνοθέτης Nicolas Winding-Refn σε μια guest εμφάνιση, ενώ επίσης συναντάμε τους Emily O'Brien, Darren Jacobs και Jesse Corti. 

Ο ίδιος ο δημιουργός θέλησε με ένα δικό του μήνυμα να προλογήσει το trailer και να περιγράψει το δημιούργημά του:

Δόθηκαν στη δημοσιότητα και νέα στιγμιότυπα, τα οποία μπορείτε να δείτε παρακάτω:

Παράλληλα ανακοινώθηκε και η ημερομηνία κυκλοφορίας του τίτλου, η οποία επιβεβαιώνει τις φήμες και έτσι, το DEATH STRANDING θα κυκλοφορήσει στις 8 Νοεμβρίου 2019 αποκλειστικά για τα PS4 και PS4 Pro.