Sea of Solitude: Ο ιδιαίτερος τίτλος αποκτά ημερομηνία κυκλοφορίας

Έρχεται τον Ιούλιο
29 Μαΐου 2019 12:34
Sea of Solitude: Ο ιδιαίτερος τίτλος αποκτά ημερομηνία κυκλοφορίας

Η Jo-Mei Games και η EA αποκάλυψαν την ημερομηνία κυκλοφορίας του ιδιαίτερου Sea of Solitude. Το παιχνίδι αρχικά είχε ανακοινωθεί το 2016 από την Jo-Mei Games με την EA να παρεμβαίνει βοηθώντας στην ανάπτυξη, εντάσσοντάς το μαζί με τα FE και A Way Out στο πρόγραμμα EA Original. Το Sea of Solitude είναι ένα παιχνίδι που στοχεύει στα συναισθήματα και κυρίως σε αυτό της μοναξιάς του κεντρικού του χαρακτήρα.

Οι παίκτες θα έχουν την ευκαιρία να εξερευνήσουν έναν πλημμυρισμένο κόσμο όπου το επίπεδο του νερού θα αλλάζει δυναμικά ανάλογα την ψυχολογική κατάσταση της Kay. Η χαρακτήρας θα προσπαθήσει να νικήσει τέρας που την έχει μετατρέψει η άβυσσος της μοναξιάς ώστε να επανέρθει στην ανθρώπινη μορφή της ψάχνοντας παράλληλα να βρει τον εαυτό της.  

Ο CEO του Γερμανικού στούντιο Cornelia Geppert, είχε δηλώσει για το παιχνίδι:

Το Sea of Solitude στοχεύει στο συναίσθημα της μοναξιάς ωθώντας τους παίκτες να καθρεπτίσουν τη δική τους πραγματικότητα. Είναι το πιο καλλιτεχνικό και προσωπικό project που έχω κάνει ποτέ γιατί δημιουργήθηκε σε μια βαριά συναισθηματική περίοδο της ζωής μου. Είμαι ενθουσιασμένος που οι παίκτες θα βιώσουν αυτή τη δυνατή ιστορία της αυτογνωσίας και επούλωσης.

Το Sea of Solitude θα κυκλοφορήσει στις 5 Ιουλίου για PS4 και Xbox One. Στο PC θα είναι διαθέσιμο την ίδια ημερομηνία, με τις μέχρι τώρα πληροφορίες να μιλούν για αποκλειστική διάθεση μέσω του Origin. Δείτε ξανά το official teaser trailer στον player που ακολουθεί.