Warhammer: Chaosbane | Το story trailer στήνει το σκηνικό για την επερχόμενη διαμάχη

Εντείνεται η ένταση στο βασίλειο των ανθρώπων και Chaos
26 Μαΐου 2019 11:23
Warhammer: Chaosbane | Το story trailer στήνει το σκηνικό για την επερχόμενη διαμάχη

Η Bigben Interactive και η Eko Software έδωσαν στα φώτα της δημοσιότητας το story trailer του επερχόμενου Warhammer: Chaosbane. Πρόκειται για ένα co-op, hack 'n' slash action παιχνίδι, το οποίο επικεντρώνεται στον πόλεμο μεταξύ του Asavar Kul και Magnus the Pious, στα βασίλεια των ανθρώπων και Chaos αντίστοιχα.

Το παιχνίδι ξεκινά μετά την ήττα του Kul. Ωστόσο, οι ακούραστες δυνάμεις του κακού θα αναζητήσουν γρήγορα εκδίκηση. Οι παίκτες θα έχουν τον ρόλο ενός εκ των τεσσάρων ηρώων του Old World, οι οποίοι θα ενώσουν τις δυνάμεις τους για την επικείμενη μάχη. Η τεράστια ποικιλία των τεράτων θα δοκιμάσει το θάρρος των παικτών, οι οποίοι όμως θα έχουν στη διάθεσή τους μια ευρεία γκάμα από skills που θα τους επιτρέψει να θέσουν τις ορδές υπό έλεγχο.

Στο Chaosbane καθ’ ότι co-op, ο παίκτης θα έχει τη δυνατότητα να ενώσει τις δυνάμεις του με τρείς φίλους του τοπικά ή online πολεμώντας παρέα. Επιπλέον, μετά το τέλος της ιστορίας θα μπορούν να δοκιμάσουν τις ικανότητές τους σε διάφορα end-game modes.

Το Warhammer: Chaosbane κυκλοφορεί στις 4 Ιουνίου για PC, PS4 και Xbox One. Όσοι ωστόσο παραγγείλουν την Digital Deluxe ή την Magnus Edition θα μπορούν να βουτήξουν στη μάχη τέσσερεις μέρες νωρίτερα, στις 31 Μαΐου. Δείτε το story trailer στον player που ακολουθεί.

Tags: