Βούλιαξε το Apex Legends – Πτώση των εσόδων κατά 74% σε δύο μήνες

Πάτησε φρένο ο Battle Royale τίτλος
25 Μαΐου 2019 13:19
Βούλιαξε το Apex Legends – Πτώση των εσόδων κατά 74% σε δύο μήνες

Το Apex Legends πέτυχε μια εκρηκτική αρχή, καταφέρνοντας να προσελκύσει 50 εκατομμύρια παίκτες σε διάστημα μόλις ενός μήνα. Η προσγείωση φαίνεται πως ήταν όμως απότομη για τον Battle Royale τίτλο.

Συγκεκριμένα, σας είχαμε ενημερώσει πως τα νούμερα τηλεθέασης του παιχνιδιού μειώθηκαν δραματικά μέσα στον Απρίλιο. Τώρα, περίπου τρείς μήνες μετά την κυκλοφορία του παιχνιδιού, η ερευνητική εταιρία SuperData έρχεται να αποκαλύψει πως ο τίτλος πλέον δεν συμπεριλαμβάνεται στην λίστα της με τα πιο κερδοφόρα παιχνίδια της βιομηχανιάς. Μέσα στον Απρίλιο ο τίτλος έβγαλε 24 εκατομμύρια δολάρια. Πρόκειται για τεράστια πτώση της τάξεως του 74% σε σχέση με τα 92 εκατομμύρια δολάρια που έφερε στα ταμία της ΕΑ το Apex τον Φεβρουάριο.

Η πτώση είναι αξιοσημείωτη, καθώς μιλάμε για το free-to-play παιχνίδι με την καλύτερο ξεκίνημα όλων των εποχών, αλλά σίγουρα δεν εκπλήσσει πολλούς, αφού οι παίκτες έμεινες απογοητευμένοι με το περιεχόμενο της πρώτης σεζόν. Ενδεχομένως η δεύτερη σεζόν και η mobile έκδοση που ανακοινώθηκε πρόσφατα θα καταφέρουν να αναζωογονήσουν το παιχνίδι.

Tags: