Ancestors: The Humankind Odyssey | Ανακοινώθηκε η ημερομηνία κυκλοφορίας

Μαζί με ένα νέο trailer
24 Μαΐου 2019 14:54
Ancestors: The Humankind Odyssey | Ανακοινώθηκε η ημερομηνία κυκλοφορίας

Η ομάδα ανάπτυξης Panache Digital Games, σε συνεργασία με την publishing εταιρία Private Division, δημοσίευσαν ένα νέο trailer για το Ancestors: The Humankind Odyssey, το οποίο μας αποκαλύπτει την ημερομηνία κυκλοφορίας του παιχνιδιού για το PC και τις κονσόλες.

Στο Ancestors θα πρέπει να επιβιώσετε στον πολύ επικίνδυνο κόσμο της Αφρικής και θα πρέπει να βρείτε την πυγμή και την θέληση να επεκτείνετε την φυλή σας στα πρώτα στάδια του ανθρώπινου είδους. Επίσης, πρέπει να επισημάνουμε ότι πίσω από την ανάπτυξη του παιχνιδιού βρίσκεται ο Patrice Desilets, ο οποίος ήταν δημιουργός του πρώτου Assassin’s Creed.

Το Ancestors: The Humankind Odyssey θα κυκλοφορήσει αρχικά για το PC αποκλειστικά στο Epic Games Store για έναν χρόνο, ενώ αργότερα θα έρθει στο PlayStation 4 και Xbox One. Πιο αναλυτικά θα κυκλοφορήσει στις 27 Αυγούστου για το Epic Games Store, ενώ στις κονσόλες θα έρθει τον Δεκέμβριο μέσα από τα ψηφιακά καταστήματα της Sony και της Microsoft και ένα χρόνο μετά θα φτάσει στο Steam. Δείτε το νέο trailer μέσα από τον παρακάτω player.