Το Call of Duty Mobile θα έρθει με Battle Royale mode 

Αποκαλύφθηκαν νέα στοιχεία και φωτογραφίες

Το Call of Duty Mobile θα έρθει με Battle Royale mode

Πρόσφατα σας είχαμε ενημερώσει πως κυκλοφόρησε μια φήμη για το νέο Call of Duty που μεταξύ άλλων έλεγε πως θα είναι το Modern Warfare 4 και ίσως θα έρθει σε free-to-play μορφή για πρώτη φορά στην ιστορία της σειράς. Το αν ισχύουν αυτές οι φήμες θα το μάθουμε σύντομα μιας και η E3 είναι πιο κοντά από ποτέ.

Τώρα, το Call of Duty Mobile θα είναι το δεύτερο παιχνίδι του εν λόγω franchise που θα δούμε φέτος και η Activision μέσα από το επίσημο blog της έδωσε στα φώτα της δημοσιότητας νέες πληροφορίες για τον τίτλο και αποκάλυψε το battle royale mode του. Όπως μεταφέρει χαρακτηριστικά, θα είναι περίπου η ίδια εμπειρία με το Blackout του Black Ops 4, αλλά θα φέρει και τα δικά του αποκλειστικά στοιχεία.

Παρακάτω μπορείτε να δείτε μερικές φωτογραφίες, αλλά και μερικές σημαντικές πληροφορίες όπως τις μεταφέρει η Activision:

-Up to 100 players supported
-Solo, Duo, and four-player teams are being tested currently
-There are six classes, each with their own unique ability and skill
-You can revive teammates, who drop back into the map from a cargo plane after healing
-You can play in first- or third-person, though this is locked in before a match begins, and players will be matched together with those using the same camera perspective.
-The map features locations from past CoD games including Modern Warfare, Modern Warfare 2, Black Ops, and Black Ops II.
-Vehicles are supported, including ATV, Light Helicopter, SUV, and Tactical Raft.

Call of Duty Mobile - Unboxholics.com

Το Call of Duty: Mobile αναμένεται να κυκλοφορήσει για Android και iOS συσκευές μέσα στον χρόνο.

0 σχολια