Το Borderlands 3 αφαιρείται προσωρινά από το Epic Games Store

Συνεχίζονται τα ευτράπελα από τις πρώτες μεγάλες εκπτώσεις
18 Μαΐου 2019 17:32
Το Borderlands 3 αφαιρείται προσωρινά από το Epic Games Store

Πριν μερικές ώρες σας ενημερώσαμε πως το Epic Games Store ξεκίνησε το δικό του Mega Sale στο πνεύμα των αντίστοιχων εκπτωτικών περιόδων που έχουμε συνηθίσει από την ανταγωνιστική πλατφρόμα Steam.

Το Mega Sale συνοδεύτηκε από πολλά παράπονα και προβλήματα και τώρα τα ευτράπελα συνεχίζονται. Συγκεκριμένα, το Borderlands 3, το οποίο για την ώρα είναι αποκλειστικό στο Epic Games Store, αφαιρέθηκε από το κατάστημα ανεξήγητα. Το συγκεκριμένο παιχνίδι δεν είναι το μόνο που σταμάτησε να πωλείται όσο τρέχει το Mega Sale.

Η Epic Games αρνήθηκε να σχολιάσει τι συμβαίνει και οι publishers αφαιρούν τα παιχνίδια τους, όπως συνέβη αντίστοιχα με το Vampire: The Masquerade - Bloodlines 2. Το πιο πιθανό είναι πως ευθύνεται το γεγονός πως η Epic προσφέρει έκπτωση $10 σε όλα τα παιχνίδια με τιμή που ξεπερνά τα $14.99, χωρίς ωστόσο να επιβαρύνει τους developers.

Αυτό έχει ως αποτέλεσμα παιχνίδια όπως το Borderlands 3 να μπορούν να αποκτηθούν με αξιοσημείωτη έκπτωση πριν καν κυκλοφορήσουν. Ενδεχομένως οι publishers να φοβούνται πως κάτι τέτοιο θα οδηγησεί σε πιθανή πρόωρη μείωση της αξίας του τίτλου τους.