Harry Potter: Wizards Unite | Το νέο real-world AR παιχνίδι για mobile συσκευές

Εμπνευσμένο από το Wizarding World
18 Μαΐου 2019 12:13
Harry Potter: Wizards Unite | Το νέο real-world AR παιχνίδι για mobile συσκευές

Το Harry Potter: Wizards Unite είναι το νέο augmented reality (AR) real-world παιχνίδι στο σύμπαν των δημοφιλών ταινιών Harry Potter, το οποίο έχει αντλήσει την έμπνευσή του από το σύμπαν της γνωστής σειράς βιβλίων Wizarding World. Έρχεται από την WB Games San Francisco, Niantic και Portkey Games.

Στο παιχνίδι περίεργα γεγονότα συμβαίνουν στον κόσμο των Muggle και διάφορα περιστατικά αναφέρονται σε όλο τον κόσμο, απειλώντας να εκθέσουν τον κόσμο των μάγων. Οι παίκτες ως νέα εν δυνάμει μέλη της Statute of Secrecy Task Force θα πρέπει να εφοδιαστούν με τις κινητές τους συσκευές προκειμένου να λύσουν το μυστήριο και να αποτρέψουν τον επικείμενο όλεθρο.

Οι παίκτες καλούνται να εξερευνήσουν στον αληθινό κόσμο τις γειτονιές τους, ανακαλύπτωντας τα μυστήρια τεχνουργήματα, να κάνουν ξόρκια και να αντιμετωπίσουν φανταστικά πλάσματα και εικονικούς γνωστούς χαρακτήρες.

Το παιχνίδι θα κάνει την εμφάνισή του μέσα στον χρόνο και οι Android παίκτες θα μπορούν να κάνουν την προεγγραφή τους στο Google Play και Galaxy Store ώστε να είναι από τους πρώτους που θα βιώσουν την μαγική περιπέτεια. Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ.

Δείτε το video της ανακοίνωσης στον player που ακολουθεί.