Minecraft Earth: Ο νέος AR τίτλος θέλει να κάνει τον δικό μας κόσμο γεμάτο τουβλάκια

Μπείτε στην Γη του Minecraft
17 Μαΐου 2019 20:02
Minecraft Earth: Ο νέος AR τίτλος θέλει να κάνει τον δικό μας κόσμο γεμάτο τουβλάκια

Το Pokémon Go ίσως να βρήκε τον δάσκαλό του όσον αφορά τον κόσμο των AR παιχνιδιών. Η Microsoft ανακοίνωσε το Minecraft Earth, τον νέο τίτλο του γιγαντιαίου franchise της Mojang που εκμεταλλεύεται την επαυξημένη πραγματικότητα και αναμένεται να έρθει εντελώς δωρεάν στα iPhone, iPad και τις Android συσκευές. 

Όπως το Pokémon Go έτσι και το "Μinecraft Earth", βασίζεται στις AR τεχνολογίες των smartphones για να γεμίσει τον κόσμο γύρω σας με 8-bit τουβλάκια και να σας μεταφέρει στον κόσμο του. Ουσιαστικά, θα μπορείτε να χτίσετε και να δημιουργήσετε τις δικές σας "Minecraft" καλλιτεχνίες μέσα από την οθόνη του κινητού σας και αυτές να φαίνονται όπου και αν βρίσκεστε -σε έναν δρόμο, στο πάρκο, μέσα στο μετρό κτλ. 

Σύμφωνα με τη Microsoft θα ενσωματώνει τις Azure τεχνολογίες της Microsoft για να μεταφέρει αυτή την εντυπωσιακή AR τεχνολογία.

Επειδή πρόκειται για επαυξημένη πραγματικότητα αυτό σημαίνει ότι θα μπορείτε να αληλλεπιδράσετε με τις δημιουργίες σας, να έρθετε πιο κοντά σε αυτές, να ζουμάρετε και να δείτε λεπτομέρειες που δε θα βλέπατε από κάποια απόσταση. 

Όσον αφορά την κυκλοφορία του, η Microsoft αναφέρει πως αυτό το καλοκαίρι θα ξεκινήσει η closed beta του Minecraft Earth σε iOS και Android. Μπείτε εδώ εάν θέλετε να συμμετάσχετε. Το σχέδιο της εταιρίας θέλει τον τίτλο να κυκλοφορεί παγκοσμίως αλλά θα γίνει σε διάφορες χώρες σταδιακά. 

Tags: