Far Cry 5: Το πιο επιτυχημένο παιχνίδι της Ubisoft στη παρούσα γενιά κονσόλων

Εξαιρετική η πορεία του open world τίτλου
16 Μαΐου 2019 20:05
Far Cry 5: Το πιο επιτυχημένο παιχνίδι της Ubisoft στη παρούσα γενιά κονσόλων

Αν και η Ubisoft κυκλοφόρησε αρκετά αξιόλογα παιχνίδια στη μέχρι τώρα γενιά, το Far Cry 5 παραμένει στη πρώτη θέση των πωλήσεων όσο αφορά την αγορά των κονσόλων για τα δεδομένα της εταιρίας. Σύμφωνα λοιπόν με τα πρόσφατα οικονομικά αποτελέσματα που αποκάλυψε η Ubisoft και αφορούν τα κέρδη της, η εταιρεία διαπίστωσε πως ανάμεσα στα For Honor, Rainbow Six Siege, Assassin’s Creed Origins και Odyssey, Tom Clancy’s The Division 1 και 2, καθώς και στο Tom Clancy’s Ghost Recon: Wildlands, το Far Cry 5 αποτελεί τον τίτλο που έφερε τα μεγαλύτερα κέρδη στα ταμεία της. Αναμενόμενα σημειώνεται πως ο τίτλος είναι αυτός και με τις περισσότερες πωλήσεις στη παρούσα γενιά κονσόλων, όσον αφορά μόνο τα παιχνίδια της γαλλικής εταιρίας πάντα.

Το Far Cry 5 σημείωσε πράγματι μια εντυπωσιακή εμπορική πορεία. Ήταν το καλύτερο σε πωλήσεις παιχνίδι τον Μάρτιο του 2018 παρότι κυκλοφόρησε στις 27 Μαρτίου. Στο τέλος μάλιστα του 2018 ήταν ο 7ος καλύτερος τίτλος της χρονιάς σε πωλήσεις, ωθώντας την εταιρία να αναπτύξει επιπρόσθετο περιεχόμενο καθ’ όλο το 2018, αλλά και το για πρώτη φορά sequel σε Far Cry παιχνίδι, Far Cry New Dawn.

Αν επιθυμείτε μπορείτε να ρίξετε μια ματιά στο review των Unboxholics για τα Far Cry 5 και Far Cry New Dawn αντίστοιχα. Τα παιχνίδια κυκλοφορούν για PS4, Xbox One και PC.