Call of Duty: Mobile | Ξεκινά η beta στο Android

Και η Activision το γιορτάζει με νέο trailer
16 Μαΐου 2019 20:00
Call of Duty: Mobile | Ξεκινά η beta στο Android

Όπως είχε ανακοινωθεί τον Μάρτιο, η beta του Call of Duty: Mobile είναι πλέον στον «αέρα» σε επιλεγμένες χώρες και η Activision το γιορτάζει δίνοντας στη δημοσιότητα ένα νέο trailer. Το παιχνίδι ουσιαστικά είναι port του Call of Duty: Online, το οποίο είχε κυκλοφορήσει αποκλειστικά στην Κίνα. Η Activision είχε αποκαλύψει τότε πως η beta θα ενεργοποιηθεί μέσα στο καλοκαίρι κι απ’ ότι φαίνεται η εκδότρια τήρησε τον λόγο της.

Ωστόσο ακόμα δεν υπάρχουν λεπτομέρειες για το ποιες θα είναι οι ακριβείς λειτουργίες του και σε ποιες χώρες θα γίνει διαθέσιμο το soft-launch. Παρ' όλ' αυτά η Activision σκοπεύει να τρέξει μικρότερες τοπικές δοκιμές καθ’ όλη τη διάρκεια του καλοκαιριού. Το trailer μας αφήνει να ρίξουμε μια κλεφτή ματιά στη φρέσκια όψη του παιχνιδιού, καθώς και να πάρουμε μια ιδέα για το τι μας επιφυλάσσει στο μέλλον. Όπως υποστηρίζει η εταιρία, το Call of Duty: Mobile θα συνδυάζει πτυχές απ’ όλα τα Call of Duty παιχνίδια σε έναν τίτλο.  

Το Call of Duty: Mobile αναμένεται να κυκλοφορήσει για Android και iOS συσκευές μέσα στον χρόνο. Παρακάτω μπορείτε να δείτε το εν λόγω trailer.