Το World of Warcraft Classic έρχεται στις 27 Αυγούστου

Ετοιμαστείτε να ζήσετε ξανά την ατόφια εμπειρία του WOW
15 Μαΐου 2019 18:05
Το World of Warcraft Classic έρχεται στις 27 Αυγούστου

Το World of Warcraft κυκλοφόρησε το 2004 και έγραψε ιστορία ως ένα από τα καλύτερα MMO RPGs όλων των εποχών με εκατομμύρια παίκτες να ασχολούνται ακόμη και σήμερα. Η Blizzard στην δική της ετήσια έκθεση BlizzCon του 2017 ανακοίνωσε την άφιξη του WOW Classic. Πρόκειται για μια ατόφια hard-core εμπειρία του διάσημου παιχνιδιού που πρακτικά επανακυκλοφορεί όπως το 2004 χωρίς τα expansions του.

Όπως σας είχαμε ενημερώσει, πρόσφατα η Blizzard είχε ανακοινώσει τα πλάνα της για το PVP κομμάτι του WOW Classic που θα έρθουν σταδιακά και οι παίκτες θα μπορούν να μπουν ξανά στα Battlegrounds, με την νοσταλγία να χτυπάει κόκκινο. Τώρα σε νέα ανακοίνωσή της η εταιρία έδωσε στη δημοσιότητα την επίσημη ημερομηνία κυκλοφορίας η οποία είναι 27 Αυγούστου. Οπότε εσείς που θέλετε να ξανά ζήσετε αυτή την εμπειρία θα πρέπει να κάνετε λιγάκι υπομονή ακόμη. Βέβαια, υπάρχει και η closed beta που έχει ήδη ξεκινήσει, για την οποία ωστόσο χρειάζεται πρόσκληση.

Ως τελευταία σημείωση, η Blizzard δήλωσε επίσης ότι θα μπορέσετε να δημιουργήσετε τον νέο χαρακτήρα σας για το World of Warcraft Classic πριν από την κυκλοφορία του, ξεκινώντας στις 13 Αυγούστου. Τέλος, τα φώτα της δημοσιότητας είδε και το ολοκαίνουργιο "Safe Haven" Cinematic. Δείτε το μέσα από τον player που ακολουθεί.