Το GTA V σαρώνει τα πάντα με 110 εκατομμύρια πωλήσεις

Συνεχίζει δυναμικά και το Red Dead Redemption 2
14 Μαΐου 2019 12:48
Το GTA V σαρώνει τα πάντα με 110 εκατομμύρια πωλήσεις

Η Take-Two Interactive, μητρική εταιρία της Rockstar Games, αποκάλυψε τα οικονομικά της αποτελέσματα για το τέταρτο τρίμηνο του οικονομικού της έτους. Στο πλαίσιο αυτό αποκαλύφθηκαν οι μέχρι τώρα πωλήσεις του Red Dead Redemption 2 και του Grand Theft V.

Πιο αναλυτικά, μέχρι σήμερα το Red Dead Redemption 2 έχει πουλήσει περισσότερα από 24 εκατομμύρια αντίτυπα. Πρόκειται για τον αριθμό των αντιτύπων που έχουν φτάσει στα ράφια των καταστημάτων. Τελευταία φορά είχαμε μάθει το Φεβρουάριο πως το παιχνίδι είχε πουλήσει 23 εκατομμύρια αντίτυπα. Το νούμερο δεν αυξήθηκε δραματικά, πράγμα που σημαίνει ότι οι πωλήσεις του παιχνιδιού άρχισαν να επιβραδύονουν πιο γρήγορα από ότι το Grand Theft Auto V.

Μιλώντας για το GTA V, το παιχνίδι-φαινόμενο συνεχίζει ασταμάτητο. Η Take-Two έκανε γνωστό πως οι πωλήσεις του έφτασαν πλέον τα 110 εκατομμύρια. Το νούμερο αυξήθηκε δραματικά σε σχέση με τα τέλη του 2018 που μάθαμε πως το παιχνίδι πούλησε 100 εκατομμύρια και η πορεία του φαίνεται να συνεχίζει με αμείωτους ρυθμούς.

Το Red Dead Redemption 2 είναι διαθέσιμο για τα PlayStation 4 και Xbox One, ενώ το Grand Theft Auto V κυκλοφορεί στα PS4, PS3, Xbox One, Xbox 360 και PC.