Ο Geralt γίνεται σαμουράι για χάρη του νέου merchandise store της CD Projekt

Εφοδιαστείτε με συλλεκτικά αντικείμενα Witcher και Cyberpunk
12 Μαΐου 2019 16:46
Ο Geralt γίνεται σαμουράι για χάρη του νέου merchandise store της CD Projekt

Η CD Projekt Red είναι ένα από τα πιο αγαπητά στούντιο στον χώρο των βιντεοπαιχνιδιών, με τους gamers να έχουν λατρέψει τη σειρά τίτλων της Witcher και το επερχόμενο Cyberpunk 2077 να είναι ένα από τα άκρως αναμενόμενα παιχνίδια αυτή τη στιγμή. Πλέον μπορείτε να δείξετε την αγάπη σας για την ίδια τη CD Projekt, αλλά και για τα παιχνίδια της, αφού το στούντιο άνοιξε ένα ειδικό merchandise store.

Μπορείτε να επισκεφτείτε το ηλεκτρονικό κατάστημα πατώντας εδώ. Εκεί θα βρείτε γυναικεία και αντρικά μπλουζάκια, βραχιόλια, φούτερ, ζακέτες, καπέλα, μέχρι και κάλτσες. Παράλληλα, στο κατάστημα πέρα από ρούχα υπάρχουν και συλλεκτικά αντικείμενα όπως τσάντες, κούπες, θήκες κινητών, μέχρι και εντυπωσιακές φιγούρες.

Το ‘κόσμημα’ του καταστήματος είναι μια ξεχωριστή φιγούρα που φαντάζεται τον Geralt στη μεσαιωνική Ιαπωνία, σαν Ronin. Το αγαλματίδιο είναι ζωγραφισμένο στο χέρι, έχει ύψος 30 εκατοστά και είναι κατασκευασμένο από Polystone. Η τιμή του ανέρχεται σε €219. Μπορείτε να βρείτε περισσότερες πληροφορίες πατώντας εδώ.