To Devil May Cry 5 "αναζωογόνησε πλήρως" τη σειρά

Έρχεται το Devil May Cry 6;
12 Μαΐου 2019 14:43
To Devil May Cry 5 "αναζωογόνησε πλήρως" τη σειρά

Ένα εξαιρετικό comeback φαίνεται να έχει κάνει η Capcom το 2019. Η εταιρία κατάφερε με τα δύο πρόσφατα παιχνίδια της (Resident Evil 2 και Devil May Cry 5) να κερδίσει και πάλι την εμπιστοσύνη των fans και να αναζωογονήσει δύο λατρεμένες σειρές. Σε οικονομική της αναφορά η εταιρία γνωστοποίησε πως το Devil May Cry 5, αλλά και το Resident Evil 2 ξεπέρασαν τις προσδοκίες της με την φοβερή οικονομική τους επιτυχία.

Συνολικά, ήδη τουλάχιστον δύο εκατομμύρια αντίτυπα από τη νέα δαιμονική περιπέτεια του Dante έφτασαν στα ράφια των καταστημάτων, κάτι που ίσως κλείνει το μάτι στους fans για το μέλλον της σειράς. Πρόκειται για το πρώτο Devil May Cry μετά από δέκα χρόνια, με το DmC: Devil May Cry της Ninja Theory να είχε πετύχει κατώτερες πωλήσεις, με μολις 1.2 εκατομμύρια σε έναν χρόνο. Αντίστοιχα, οι πωλήσεις του Resident Evil 2 ξεπέρασαν τα τέσσερα εκατομμύρια.

Η παραπάνω επιτυχία πιθανόν να έχει ως αποτέλεσμα η εταιρία να μας φέρει ένα ακόμη remake ενός Resident Evil παιχνιδιού, καθώς και ένα Devil May Cry 6.