Final Fantasy VII Remake | Το θρυλικό JRPG επιστρέφει με ολοκαίνουργια gameplay πλάνα

Νέο αποκαλυπτικό trailer
10 Μαΐου 2019 01:12
Final Fantasy VII Remake | Το θρυλικό JRPG επιστρέφει με ολοκαίνουργια gameplay πλάνα

Το 2015  η Square Enix κατάφερε να συγκινήσει τους λάτρεις των JRPGs με την ανακοίνωση του Final Fantasy VII Remake στη συνέντευξη Τύπου της Sony για την E3 2015. Στη συνέχεια το παιχνίδι έκανε ξανά την εμφάνισή του στο PlayStation Experience 2015, με την εταιρία να παρουσιάζει gameplay πλάνα. Όλα έμοιαζαν να κυλούν ομαλά, αλλά από τότε το παιχνίδι δεν εμφανίστηκε ποτέ ξανά, ενώ το γύρο του διαδικτύου έχουν κάνει φήμες περι προβλημάτων στην ανάπτυξη.

Η Square Enix έρχεται τώρα να βάλει τέλος στην αγωνία των οπαδών, ανακαλύπτοντας εκ νέου το remake του λατρεμένου από την gaming κοινότητα τίτλου. Συγκεκριμένα, στο πλαίσιο του πιο πρόσφατου State of Play σόου της Sony είδαμε ένα ολοκαίνουργιο trailer.

Αναμενόμενα ο Cloud και το εντυπωσιακό του σπαθί πρωταγωνιστούν στο βίντεο, ενώ βλέπουμε μερικά από τα εντυπωσιακά περιβάλλοντα του παιχνιδιού, τους εχθρούς και τους συμμάχους. Το τέλος του trailer μάλιστα αποκαλύπτει μέρος της εμφάνισης ένος λατρεμένου χαρακτήρα. Σας αφήνουμε να το απολαύσετε.

Το Final Fantasy VII Remake βρίσκεται υπό ανάπτυξη για το PlayStation 4. Η ημερομηνία κυκλοφορίας του δεν έχει αποκαλυφθεί ακόμη, αλλά η Square Enix υποσχέθηκε να μοιραστεί περισσότερα τον Ιούνιο.