Ghost Recon: Breakpoint | Η stealth σειρά της Ubisoft συνεχίζεται με τον Jon Bernthal για αντίπαλο

Δείτε τα πρώτα gameplay πλάνα
09 Μαΐου 2019 22:46
Ghost Recon: Breakpoint | Η stealth σειρά της Ubisoft συνεχίζεται με τον Jon Bernthal για αντίπαλο

Πιστή στο ραντεβού της, η Ubisoft αποκάλυψε το ολοκαίνουργιο κεφάλαιο της λατρεμένης σειράς Ghost Recon. Ο λόγος γίνεται για το Tom Clancy's Ghost Recon: Breakpoint. Πρόκειται για sequel του Wildlands, το οποίο θα μεταφέρει τους παίκτες λίγα χρόνια στο μέλλον, σε ένα απομακρυσμένο νησί στη μέση του ατλαντικού ωκεανού που ονομάζεται Auroa. Η ομάδα των Ghosts θα αναγκαστεί να ταξιδέψει εκεί για να σταματήσει την εταιρία τεχνολογίας Skell που έχει γεμίσει τον κόσμο με αυτόνομα όπλα.

Τα πράγματα ωστόσο δεν είναι εύκολα καθώς εμπόδιο στην αποστολή τους θα σταθούν οι Wolves, μια ομάδα επίλεκτων στρατιών που έχει λιποτακτήσει. Πρόκειται για τον πιο δύσκολο εχθρό που έχει αντιμετωπίσει η ομάδα των Ghosts μέχρι σήμερα και αυτό αντικατοπτρίζεται και στο gameplay, καθώς υπάρχουν έντονα survival στοιχεία.

Να σημειωθεί πως το παιχνίδι αναπτύσσεται από μια ομάδα που απαρτίζεται από περισσότερους από 1000 developers και θα έχει τεράστιο οπλοστάσιο, βαθύ σύστημα customization, Raids, PvP και RPG στοιχεία, όπως επιλογές στους διαλόγους.

Οι παίκτες θα μπορούν να επιλέξουν τη κλάση που θέλουν και θα έχουν δυνατότητες όπως να κόψουν φράχτες. Παράλληλα, θα έχουν το δικό τους drone, για δυνατότητες όπως τα sync shots. Θα υπάρχει η επιλογή να παίξετε solo ή σε co-op για έως τέσσερις παίκτες. Να τονίσουμε πως στο παιχνίδι θα έχει πρωταγωνιστικό ρόλο ο Jon Bernthal, γνωστός σε πολλούς από τη σειρά Punisher. Τέλος, η Ubisoft υπόσχεται πλούσιο περιεχόμενο μετά την κυκλοφορία με ένα μεγάλο επεισόδιο κάθε τέσσερις μήνες.

Το Ghost Recon: Breakpoint αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 4 Οκτωβρίου για τα PS4, Xbox One και PC. Παρακάτω μπορείτε να δείτε ολόκληρο το stream ανακοίνωσης του παιχνιδιού για περισσότερες πληροφορίες.

Tags: