Ο ρόλος που θα παίξει ο Agent Locke στο Halo 5

Νέα ενδιαφέροντα στοιχεία για τον μυστηριώδη Spartan
02 Μαρτίου 2015 07:09
Ο ρόλος που θα παίξει ο Agent Locke στο Halo 5

Πολλά είναι τα μυστήρια που πλαισιώνουν τη πλοκή του άκρως αναμενόμενου Halo 5: Guardians και ένα από αυτά είναι ο ρόλος του Agent Locke. Ο Frank O'Connor της 343 Industries, μιλώντας στο GamesRadar, μας έδωσε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τον ρόλο που θα παίξει ο μυστηριώδης Spartan στην πλοκή του τίτλου. Ο Locke θα μας δώσει μια νέα οπτική γωνία για τον Master Chief, με τέτοιο τρόπο που δεν μπορούσε να γίνει με τη Cortana. Επίσης, θα βοηθήσει στο να στερεοποίησει και να βάλει σε ένα πλαίσιο τα όσα διακυβεύονται, μαζί με τον θρύλο του Master Chief. 

"Δεν θέλουμε να κάνουμε πιο ανθρώπινο τον Chief, τον θέλουμε να είναι σε αρκετές περιπτώσεις υπεράνω των υπολοίπων γύρω του γιατί είναι κυριολεκτικά ένας θρύλος στο σύμπαν του. Ο Locke μας αφήνει να δουμε μια πιο ανθρώπινη πλευρά χωρίς να πειράξουμε τον Chief. Η ειρωνία βρίσκεται επίσης στο ότι ο Locke θα κουβαλήσει αρκετή από την ανάγκη του κόσμου για καλύτερο storytelling, χωρίς να αλλοιωθεί ο Chief. 

Σαφώς και ο Chief είναι ο κεντρικός ήρωας στην ιστορία, χωρίς αμφιβολία. Ξεχάστε για πόση ώρα θα παίξετε με τον κάθε χαρακτήρα, πραγματικά όλα αυτα γίνονται για να πλαισιωθεί ο χαρακτήρας του Chief. Όσο σημαντικός και αν είναι ο Locke για το σύμπαν, θα είναι ένας χρήσιμο εργαλείο για να εξερευνήσετε τον χαρακτήρα του Master Chief από μια εξωτερική προοπτική." είπε ο O'Connor.

Η φράση του O'Connor "ξεχάστε για πόση ώρα θα παίξετε με τον κάθε χαρακτήρα" αποτελεί μια ένδειξη ότι είτε ο χρόνος που θα περάσουμε με τον Chief θα είναι περιορισμένος και θα περάσουμε πολλές ώρες στην στολή του Locke ή μιλάμε για μια περίπτωση όπως αυτή του Halo 2. 

Tags: