Η Microsoft κληρώνει δύο πανέμορφα συλλεκτικά Game of Thrones Xbox One

Θα τα κερδίσουν δυο υπερτυχεροί
10 Μαΐου 2019 14:11
Η Microsoft κληρώνει δύο πανέμορφα συλλεκτικά Game of Thrones Xbox One

Προς τιμήν της τελευταίας σεζόν της δημοφιλούς επικής σειράς Game Of Thrones, το HBO και η Microsoft σαν κεραυνός εν αιθρία ανακοίνωσαν τις μοναδικές συλλεκτικές εκδόσεις δυο πολύ ιδιαίτερων custom κονσόλων που θα ζηλέψουν όλοι οι fans της σειράς! Οι κονσόλες αφορούν το νέο disc-free Xbox One S All-Digital Edition μοντέλο, σχεδιασμένες με τα σύμβολα του House Targaryen και The Night King αντίστοιχα.

Προς το παρόν δεν υπάρχουν πληροφορίες για το αν θα κυκλοφορήσουν στην αγορά. Ωστόσο, η Microsoft δίνει την ευκαιρία σε δυο υπερτυχερούς να τις κερδίσουν. Στη επίσημη ανακοίνωσή της αναφέρει το εξής:

Τιμώντας την τελευταία σεζόν, δίνουμε την ευκαιρία στους gamers fans της σειράς να διεκδικήσουν τη θέση τους στον Iron Throne κερδίζοντας το υπέρτατο Game of Thrones βραβείο.  Μια εκ των δυο custom κονσολών εμπνευσμένες από τα επικότερα στοιχεία της σειράς, τον οίκο Targaryen και τον Night King.

Η House Targaryen κονσόλα είναι ανάγλυφα καλυμμένη με «δέρμα δράκου» και απεικονίζει το σύμβολο του οίκου Targaryen

Αντίστοιχα η The Night King είναι επίσης ανάγλυφα καλυμμένη με «παγωμένο μέταλλο», αναπαριστώντας έτσι την ιδιαίτερη στολή του Night King.

Ο διαγωνισμός τρέχει ήδη στα social media, θα ολοκληρωθεί στις 22 Μαΐου και αφορά όλους τους fans παγκοσμίως. Αυτό που έχουν να κάνουν όσοι ενδιαφέρονται για την House Targaryen κονσόλα είναι να ακολουθήσουν τον Twitter λογαριασμό του Xbox και να κάνουν re-tweet το ανακοινωθέν post προσθέτοντας τα #GamerThrones και #Sweepstakes

Αντίστοιχα όσοι ενδιαφέρονται για την Night King edition θα πρέπει να κάνουν «Like» στο ανακοινωθέν post στον Facebook λογαριασμό του Xbox.

Μόνο ένας τυχερός θα κληρωθεί από το Twitter και ένας από το Facebook. Για περισσότερες πληροφορίες που αφορούν τους κανόνες του διαγωνισμού πατήστε εδώ.