Το Apex Legends θα έρθει και στα smartphones

Υπό ανάπτυξη η mobile έκδοση
08 Μαΐου 2019 12:27
Το Apex Legends θα έρθει και στα smartphones

Αδιαμφισβήτητα, το Apex Legends είναι μια από τις μεγαλύτερες επιτυχίες του 2019, έχοντας συγκεντρώσει περισσότερους από 50 εκατομμύρια παίκτες. Η EA, θέλοντας  να ενισχύσει ακόμη περισσότερο τον Battle Royale τίτλος της, ανακοίνωσε πως ετοιμάζει και εκδόσεις για smartphones.

Συγκεκριμένα, κατά τη διάρκεια της αποκάλυψης των οικονομικών της αποτελεσμάτων για το πιο πρόσφατο τρίμηνο, η EA δημοσίευσε μερικά ενδιαφέρονται στοιχεία για την μέχρι τώρα πορεία και το μέλλον του Apex. Αυτή τη στιγμή η εταιρία βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις για να φέρει το παιχνίδι σε περιοχές, συμπεριλαμβανομένης της Κίνας και της Κορέας. Παράλληλα, η ομάδα ανάπτυξης ετοιμάζει και την μεταφορά του τίτλου στα smartphones.

Όσον αφορά τη μέχρι τώρα πορεία του τίτλου, η εταιρία τόνισε ότι με 50 εκατομμύρια σε περίπου δύο μήνες, πρόκειται επίσημα για τον γρηγορότερα αναπτυσσόμενο νέο τίτλο στην ιστορία της EA. Παράλληλα, το 30% των παικτών χρησιμοποιούν για πρώτη φορά το Origin και τις υπηρεσίες της εταιρίας γενικότερα.

Το Apex Legends είναι διαθέσιμο για τα PS4, Xbox One και PC. Κατά τη διάρκεια του EA Play 2019 η Respawn Entertainment και η EA  αναμένεται να αποκαλύψουν τη δεύτερη σεζόν του.