AMD: “Είμαστε ενθουσιασμένοι για αυτά που θα μπορεί να κάνει το PlayStation 5”

Νέες δηλώσεις από την CEO της εταιρία
06 Μαΐου 2019 11:45
AMD: “Είμαστε ενθουσιασμένοι για αυτά που θα μπορεί να κάνει το PlayStation 5”

Πρόσφατα η Sony ταρακούνησε τη gaming βιομηχανία, αποκαλύπτοντας τις πρώτες επίσημες πληροφορίες για το PlayStation 5. Συγκεκριμένα, μάθαμε αρκετές πληροφορίες για τις τεχνικές προδιαγραφές της κονσόλας, ενώ η Sony σχολίασε και την τιμή της. Μέχρι στιγμής έχουμε μάθει πως τοσο επεξεργαστής, όσο και το υποστήστημα γραφικών της κονσόλας θα προέρχονται από την AMD.

Στο πλαίσιο αυτό, λοιπόν, η CEO της AMD, Lisa Su, μίλησε στο CNBC για τη συνεργασία της με την Sony. Δήλωσε μεταξύ άλλων πως η AMD είναι περήφανη που η τεχνολογία της ενσωματώνεται στο PlayStation 5 και μάλιστα επισήμανε πως έχει σχεδιάσει κάτι μοναδικό για την Sony.

Ακολουθεί το σχετικό απόσπασμα των δηλώσεών της.

Είναι τιμή μας και πραγματικά αισθανόμαστε υπερήφανοι που είμαστε μέλος του PlayStation επόμενης γενιάς της Sony.

Έχουμε μια πραγματικά μακροπρόθεσμη συνεργασία μαζί τους. Αγαπάμε τα παιχνίδια. Πιστεύουμε ότι τα βιντεοπαιχνίδια είναι μια πραγματικά καλή αναπτυσσόμενη αγορά. Αυτό που κάναμε με τη Sony είναι πραγματικά να κατασκευάσουμε κάτι ξεχωριστό για την συσκευή τους, για την ‘ειδική σως τους’. Είναι μεγάλη τιμή για εμάς. Είμαστε πολύ ενθουσιασμένοι για το τι θα μπορεί να κάνει η επόμενη γενιά του PlayStation και χαίρομαι που είμαστε μέρος αυτής.

Μέχρι στιγμής πέρα βασικές τεχνικές προδιαγραφές του PlayStation 5, η Sony έχει αποκαλύψει επίσης πως η κονσόλα δεν θα κυκλοφορήσει πριν Απρίλιο του 2020.