Οι φήμες για το Half-Life 3 χτυπούν κόκκινο πριν το GDC 2015 [Ενημέρωση]

Τα τριάρια συγκεντρώνονται μυστηριωδώς
02 Μαρτίου 2015 08:19
Οι φήμες για το Half-Life 3 χτυπούν κόκκινο πριν το GDC 2015 [Ενημέρωση]

Η υπόθεση του Half-Life 3 έχει γίνει ένας αστικός μύθος του internet και δικαιολογημένα. Μια ακόμη δυνατή ομολογουμένως φήμη κυκλοφορεί τις τελευταίες ώρες, η οποία ανακαλύφθηκε από τον χρήστη RagnaRox. Σύμφωνα με τον ίδιο, η Valve έχει προγραμματίσει μια παρουσίαση στις 3/03 στις 3 μ.μ ώρα Αμερικής. Ο αριθμός "3" όπως καταλαβαίνετε εμφανίζεται έντονα και δεν ξέρουμε αν είναι απλά μια σύμπτωση ή πραγματικα θα συμβεί αυτό που όλοι ευχόμαστε και ονειρευόμαστε. 

Το πιο ειρωνικό όλης της, σύμφωνα με τον RagnaRox, είναι ότι το "San" από το San Fransisco όπου θα διεγαχθεί το GDC 2015, σημαίνει "τρία" στα ιαπωνικά. Τα σχόλια δικά σας.

[Ενημέρωση 1/03/2015 23:36] Η Valve ενημέρωσε πριν λίγες ώρες την Facebook σελίδα της, κάτι το οποίο κινεί τεράστιες υποψίες καθώς ο ρυθμός με τον οποίο ανανεώνει η εταιρία την σελίδα της στο συγκεκριμένο κοινωνικό δίκτυο είναι εξαιρετικά αργός και σπάνιος. Η εικόνα προφίλ της Valve πλέον απεικονίζει τον Mr. Valve ή αλλιώς γνωστό ως Valve guy με το λογότυπο της Valve ακριβώς από κάτω. Παλαιότερα, η εικόνα απεικόνιζε πάλι τον ίδιο χαρακτήρα χωρίς το λογότυπο. Εμείς πάντως πιστεύουμε πως η Valve είναι πολύ κοντά στην ανακοίνωση του Half-Life 3. Εσείς;

Tags: