Borderlands 3: Γιατί άλλαξε η φωνή του Claptrap;

Χρηματική διαφωνία φαίνεται να χάλασε τα σχέδια
06 Μαΐου 2019 08:00
Borderlands 3: Γιατί άλλαξε η φωνή του Claptrap;

Παρακολουθώντας το πιο πρόσφατο gameplay του Borderlads 3, ίσως να παρατηρήσατε πως η φωνή του Claptrap είναι λίγο διαφορετική. Συγκεκριμένα, η μασκότ της σειράς δανείζεται την φωνή της από τον David Eddings, ο οποίος συμμετείχε σε όλα τα κεφάλαια μέχρι τώρα, δηλαδή στα Borderlands, Borderlands 2, Borderlands: The Pre-Sequel και Tales from the Borderlands.

Παρ' όλ' αυτά, ο Eddings δεν θα επιστρέψει για το τρίτο παιχνίδι. Ο λόγος φαίνεται πως είναι κάποια διαφωνία που αφορά την πληρωμή του. Συγκεκριμένα, απαντώντας σε έναν οπαδό στο Twitter, ο Eddings τόνισε:

Για πρώτη φορά επέμεινα να πληρωθώ για την ερμηνεία μου και ξαφνικά δεν μπορούσαν να με αντέξουν οικονομικά. Τώρα δεν θα τους πω εγώ πώς να τρέξουν την επιχείρησή τους, αλλά ίσως την επόμενη φορά θα έπρεπε να βάλουν την πληρωμή $12 εκατομμυρίων που έλαβαν από την 2Κ στον τραπεζικό λογαριασμό της Gearbox…

Αξίζει να σημειωθεί πως ούτε ο Troy Baker θα επιστρέψει στο Borderlands 3 για να ενσαρκώσει το ρόλο του ως Rhys, χωρίς ακόμη να έχει γίνει ξεκάθαρος ο λόγος.

Το Borderlands 3 θα κυκλοφορήσει στις 13 Σεπρμβτίου για τα PS4, Xbox One και PC. Η έκδοση των ηλεκτρονικών υπολογιστών θα διατεθεί αποκλειστικά μέσα από το Epic Games Store για έξι μήνες.

Tags: