Borderlands 3: Μία ώρα gameplay με άφθονη δράση, loot, όπλα και τρέλα

Αποκαλύφθηκαν τα πρώτα gameplay πλάνα
02 Μαΐου 2019 02:03
Borderlands 3: Μία ώρα gameplay με άφθονη δράση, loot, όπλα και τρέλα

Πιστή στην υπόσχεσή της, η Gearbox Software σε συνεργασία με την 2K Games αποκάλυψαν τα πρώτα gameplay πλάνα του άκρως αναμενόμενου Borderlands 3. Συγκεκριμένα, η εταιρία είχε ετοιμάσει μια αναλυτική παρουσίαση μιας ώρας στην οποία ανέλυσε διάφορους από τους νέους μηχανισμούς του sequel.

Το gameplay demo που παρουσιάστηκε μας μετέφερε σε διάφορες από τις περιοχές στις οποίες λαμβάνει χώρα η δράση του Borderlands 3. Φυσικά, βλέπουμε λατρεμένους χαρακτήρες, όπως η μασκότ της σειράς, Claptrap. Όσον αφορά τους νέους μηχανισμούς τώρα, οι παίκτες θα έχουν τη δυνατότητα να κάνουν slide στο έδαφος και να σκαρφαλώνουν πάνω από εμπόδια. Νέα προσθήκη είναι επίσης τα πολλαπλά firing modes για τα όπλα. Αλλαγές έχουν γίνει και στο loot. Κάθε παίκτης θα έχει το δικό του loot στο co-op για να μην υπάρχουν παρεξηγήσεις. Παράλληλα, έχει προστεθεί μηχανιμσός για το χαμένο loot που ενδεχομένως να ξεχάσατε να πάρετε από κάποιο boss ή επίπεδο.

Το Borderlands 3 θα κυκλοφορήσει στις 13 Σεπρμβτίου για τα PS4, Xbox One και PC. Η έκδοση των ηλεκτρονικών υπολογιστών θα διατεθεί αποκλειστικά μέσα από το Epic Games Store για έξι μήνες. Μπορείτε να δείτε ολόκληρη την παρουσίαση μέσα από τον player που ακολουθεί.