Call of Duty: Black Ops 4 | Ο Spectre επιστρέφει και αλλάζει ριζικά τον χάρτη του Blackout (trailer)

Καταφθάνει το Operation Spectre Rising
01 Μαΐου 2019 15:17
Call of Duty: Black Ops 4 | Ο Spectre επιστρέφει και αλλάζει ριζικά τον χάρτη του Blackout (trailer)

Έπειτα από αρκετό teasing, η Treyarch αποκάλυψε τη νέα σεζόν περιεχομένου που έφτασε ήδη στο Call of Duty: Black Ops 4. Ο λόγος γίνεται για το Operation Spectre Rising, το οποίο όπως προδίδει και το όνομά του προσθέτει μεταξύ άλλων στο παιχνίδι τον λατρεμένο από την κοινότητα Spectre, τον οποίο γνωρίσαμε για πρώτη φορά στο Black Ops 3.

Η αποκάλυψη της νέας σεζόν έγινε με ένα εντυπωσιακό trailer, στο οποίο βλέπουμε τον Spectre να καταστρέφει το Hydro Dam στον χάρτη του Blackout. Σε νέο cinematic που δημοσίευσε στη συνέχεια η ομάδα ανάπτυξης φαίνονται οι ολέθριες συνέπειες, με πολλές περιοχές του Blackout χάρτη να έχουν πλημμυρίσει και να έχουν καταστραφεί.

Πέρα από το νέο specialist και τις αλλαγές στο Blackout, η εν λόγω ενημέρωση φέρνει νέα όπλα, νέα Specialist skins και πολλά ακόμη. Οι παίκτες δεν χρειάζεται να πληρώσουν κάτι, μιας και η ενημέρωση θα διατεθεί δωρεάν.

Οι παίκτες σε PS4 μπορούν ήδη να απολαύσουν το Operation Spectre Rising, ενώ οι παίκτες σε PC και Xbox One θα πρέπει να κάνουν λίγη ακόμη υπομονή.