Το Days Gone σάρωσε στην Αγγλία - Ξεπέρασε με ευκολία το Mortal Kombat 11

Εξαιρετικό ντεμπούτο για τον τίτλο του PS4
29 Απριλίου 2019 13:37
Το Days Gone σάρωσε στην Αγγλία - Ξεπέρασε με ευκολία το Mortal Kombat 11

Το Days Gone κατάφερε να κατακτήσει με ευκολία την κορυφή των UK Charts, αφού ήταν το παιχνίδι με τις περισσότερες retail πωλήσεις στην αγορά του Ηνωμένου Βασιλείου για την εβδομάδα που ολοκληρώθηκε στις 27 Απριλίου. Οι πωλήσεις του ήταν μόλις 27% λιγότερες από την περσυνή αποκλειστικότητα του PS4, God of War. Πρόκειται για ένα αξιοσημείωτο επίτευγμα, αν αναλογιστούμε πως πρόκειται για νέο IP, το οποίο μάλιστα δεν απέσπασε το ίδιο καλές βαθμολογίες με το πολυβραβευμένο God of War.

Το Mortal Kombat 11 έπρεπε να συμβιβαστεί, λοιπόν, για τη δεύτερη θέση. Η απόδοση του παιχνιδιού ήταν 43.6% χειρότερη από αυτή του Mortal Kombat X του 2015, χωρίς ωστόσο να λαμβάνονται υπόψη οι ψηφιακές πωλήσεις που έχουν αυξηθεί δραματικά τα τελευταία χρόνια. Από την άλλη, οι πωλήσεις του είναι καλύτερες από το Injustice 2 του 2017, το οποίο είναι επίσης παιχνίδι της NetherRealm. Αξίζει να σημειωθεί πως το 71% των retail πωλήσεων του Mortal Kombat 11 αφορούν την έκδοση του PS4.

Ακολουθούν αναλυτικά τα δέκα παιχνίδι με τις περισσότερες retail πωλήσεις στο Ηνωμένο Βασίλειο για την εβδομάδα που ολοκληρώθηκε στις 27 Απριλίου.

  1. Days Gone
  2. Mortal Kombat 11
  3. FIFA 19
  4. Red Dead Redemption 2
  5. Tom Clancy's The Division 2
  6. Mario Kart 8 Deluxe
  7. Sekiro: Shadows Die Twice
  8. Forza Horizon 4
  9. New Super Mario Bros. U Deluxe
  10. World War Z