Rage 2: Νέο trailer για τα pre-order bonus αντικείμενα

Και της Deluxe Edition
27 Απριλίου 2019 11:38
Rage 2: Νέο trailer για τα pre-order bonus αντικείμενα

Με το Rage 2 να κυκλοφορεί περίπου σε δεκαπέντε ημέρες, η Bethesda έθεσε στην δημοσιότητα ένα νέο trailer για τα έξτρα αντικείμενα που θα λάβουν όσοι κάνουν pre-order το παιχνίδι ή αγοράσουν την Deluxe Edition.

Συγκεκριμένα, όσοι το κάνετε pre-order θα έχετε την δυνατότητα να παίξετε την έξτρα αποστολή “Cult of the Death God”, ένα skin για το mutant monster truck, ένα skin για το Settler Pistol, την στολή από τον Nicholas Raine πρωταγωνιστή του πρώτου παιχνιδιού και τον κωδικό “He’s On Fire” που φέρνει τον εκφωνητή από το NBA Jam και σας μιλάει μέσα στην μάχη.

Για εσάς που σκοπεύετε να αγοράσετε την Deluxe έκδοση, θα έχετε την δυνατότητα να παίξετε με το notorious BFG από το DOOM, το “Rise of the Ghosts” expansion που θα έρθει αργότερα στο παιχνίδι, ένα progress booster, battle standard για το όχημά σας και το wasteland wizard κωδικό που θα σας επιτρέπει να κάνετε διάφορα τρελά πράγματα όπως τον κεραυνό του Thor.

Το Rage 2 κυκλοφορεί στις 14 Μαΐου για τα PlayStation 4, Xbox One και PC. Δείτε το σχετικό trailer από τον player παρακάτω.

Tags: