Smash Bros. Ultimate: Επίσημα το fighting παιχνίδι με τις καλύτερες πωλήσεις όλων των εποχών

Ένα σημαντικό ορόσημο για το ιστορικό franchise
27 Απριλίου 2019 11:53
Smash Bros. Ultimate: Επίσημα το fighting παιχνίδι με τις καλύτερες πωλήσεις όλων των εποχών

Το Super Smash Bros. Ultimate κυκλοφόρησε αποκλειστικά για το Nintendo Switch πριν από τέσσερις μήνες και αγαπήθηκε τόσο από τους κριτικούς όσο και από τους παίκτες που ακολουθούν την σειρά εδώ και χρόνια, καθώς έχει πραγματικά ατελείωτο και ποιοτικό περιεχόμενο.

Η Nintendo ανακοίνωσε πρόσφατα τα οικονομικά της αποτελέσματα και μάθαμε έτσι ότι έχουν πουληθεί πάνω από 39 εκατομμύρια Nintendo Switch, ενώ αναφέρθηκε και στα παιχνίδια με τις περισσότερες πωλήσεις της κονσόλας έως τον Μάρτιο του 2019. Σε αυτή την λίστα βλέπουμε το Mario Kart 8 Deluxe, το οποίο έχει ξεπεράσει τα 16,69 εκατομμύρια αντίτυπα παγκοσμίως , το Super Mario Odyssey με 14.44 εκατομμύρια, ενώ το Super Smash Bros. Ultimate έχει περάσει τα 13,81 εκατομμύρια αντίτυπα.

Συγκεκριμένα, ο τίτλος της Nintendo αποτελεί πλέον το νούμερο ένα σε πωλήσεις fighting παιχνίδι όλων των εποχών, ένα πραγματικά ασύλληπτο επίτευγμα σε μόλις τέσσερις μήνες. Το Super Smash Bros Brawl είχε προηγουμένως την πρώτη θέση, χωρίς να συμπεριλαμβάνονται όλες οι διαφορετικές επανεκδόσεις του Street Fighter II ή το Super Smash Bros. για το Wii U και το 3DS που αθροιστικά το ξεπερνούν.

Το Super Smash Bros. Ultimate κυκλοφορεί από τον περασμένο Δεκέμβριο αποκλειστικά για το Nintendo Switch. Η εταιρία συνεχίζει να εμπλουτίζει τον τίτλο της καθώς πριν από μερικές μέρες την εμφάνισή του έκανε και ο Joker από την σειρά Persona 5.