Warlander: Νέος indie τίτλος με άρωμα Metal Gear Rising

Εν τέλει θα κυκλοφορήσει και στις κονσόλες
26 Απριλίου 2019 15:13
Warlander: Νέος indie τίτλος με άρωμα Metal Gear Rising

Ο indie τίλος Warlander φαίνεται να εμπνέεται από το hack 'n' slash πόνημα της PlatinumGames. Το Metal Gear Rising: Revengeance πίσω στο 2013 αποτέλεσε μια φρέσκια ανάσα στο action genre. Ωστόσο δεν έχουν κυκλοφορήσει από τότε πολλά παρόμοια με αυτό παιχνίδια. Η Σέρβικη indie developer Clock Drive Games ελπίζει να ακολουθήσει τα χνάρια του δημοφιλούς τίτλου με το Warlander. Αν και αρχικά είχε ανακοινωθεί μόνο για το PC, η Clock Drive Games τώρα επιβεβαίωσε εν τέλει πως το παιχνίδι θα γίνει διαθέσιμο και στα Xbox One, PS4.

Σύμφωνα με τον creative director του παιχνιδιού, Goran Rajsic, η απόφαση να το φέρουν στις κονσόλες προέκυψε γιατί το studio πιστεύει πως παιχνίδια όπως το Metal Gear Rising: Revengeance παίζουν αρκετά καλά σε αυτές και θα ήταν κρίμα να μην απολαύσουν το παιχνίδι περισσότεροι παίκτες. Συγκεκριμένα δήλωσε:  

Τα παιχνίδια απ’ τα οποία αντλήσαμε έμπνευση, όπως το Metal Gear Rising: Revengeance, παίζουν αρκετά όμορφα στις κονσόλες γι’ αυτό στοχεύσαμε να φέρουμε την ίδια πλούσια εμπειρία και κορυφαία ποιότητα σε περισσότερους παίκτες. Το Warlander διαθέτει πλούσιους RPG μηχανισμούς και ένα εξαιρετικά ομαλό σύστημα μάχης που αυξάνει κατακόρυφα το replay value.

Το Warlander αναμένεται να κυκλοφορήσει κάποια στιγμή μέσα στο 2019 για PC, PS4 και Xbox One. Δείτε το trailer της ανακοίνωσής του στον player που ακολουθεί.

 

Tags: