PlayStation 5: Νέα επίσημα στοιχεία για την ημερομηνία κυκλοφορίας του

Θα πρέπει να κάνουμε ακόμα αρκετή υπομονή
26 Απριλίου 2019 12:57
PlayStation 5: Νέα επίσημα στοιχεία για την ημερομηνία κυκλοφορίας του

Πρόσφατα η Sony ταρακούνησε τη gaming βιομηχανία, αποκαλύπτοντας τις πρώτες επίσημες πληροφορίες για το PlayStation 5. Συγκεκριμένα, μάθαμε αρκετές πληροφορίες για τις τεχνικές προδιαγραφές της κονσόλας, ενώ η Sony σχολίασε και την τιμή της.

Τώρα, η εταιρία αποκάλυψε τα οικονομικά της αποτελέσματα για το πιο πρόσφατο τρίμηνο του οικονομικού της έτους και στο πλαίσιο αυτό τα στελέχη της αποκάλυψαν και μια νέα πληροφορία για το PlayStation 5. Πιο αναλυτικά, η Sony δήλωσε επίσημα πως το PS5 θα κυκλοφορήσει μετά τον Απρίλιο του 2020, όπως μεταφέρει ο Takashi Mochizuki, δημοσιογράφος του Wall Street Journal.

Όσοι περιμέναν ένα ντεμπούτο παρόμοιο με αυτό του Nintendo Switch που κυκλοφόρησε στην αγορά τον Μάρτιο του 2017, μάλλον θα απογοητευτούν. Όπως όλα δείχνουν, το PlayStation 5 θα ακολουθήσει τους προκατόχους του και πιθανότατα θα έρθει στην αγορά στο τέλος του έτους. Για την ιστορία το PlayStation 4 είχε κυκλοφορήσει στις 29 Νοεμβρίου του 2013, το PlayStation 3 στις 11 Νοεμβρίου του 2006, το PlayStation 2 στις 24 Νοεμβρίου του 2000 και τέλος το πρώτο PlayStation είχε καταφτάσει στην ευρωπαϊκή αγορά στις 29 Σεπτεμβρίου του 1995.