Apex Legends: Μην περιμένετε εβδομαδιαία updates όπως το Fortnite

Η ομάδα υπόσχεται ωστόσο μια πιο πλούσια δεύτερη σεζόν
25 Απριλίου 2019 17:48
Apex Legends: Μην περιμένετε εβδομαδιαία updates όπως το Fortnite

Η αναπάντεχη ανακοίνωση και κυκλοφορία του Apex Legends βοήθησε αρχικά το παιχνίδι να εκτοξευτεί μέσα σε μερικές μόλις ημέρες και να βρεθεί στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος της gaming κοινότητας.  Πολλοί είναι ωστόσο οι παίκτες που πλέον έχουν εκφράσει τα παράπονά τους για τον ρυθμό με τον οποίο ενημερώνεται ο τίτλος με νέο περιεχόμενο. Τώρα, ο CEO της Respawn, Vince Zampella, έρχεται να τονίσει πως το στούντιο προσπαθεί να βρεί την ισσοροπία μεταξύ των απαιτήσεων των παικτών και το υγιές game development. Συγκεκριμένα, τόνισε πως για την ώρα η ομάδα θα συνεχίσει με μεγάλα updates σε κάθε σεζόν, καθώς αυτό είναι υγιέστερο για τους developers που εργάζονται στο παιχνίδι.

Συγκεκριμένα, ο Zampella, μιλώντας στο Gamasutra, δήλωσε:

Υπάρχουν πολλοί άνθρωποι που παραπονιούνται: “που είναι οι εβδομαδιαίες ενημερώσεις; Το Fortnite το κάνει αυτό”. Η αλήθεια είναι πως δεν είμαστε σε θέση να το κάνουμε αυτό. Ποτέ δεν σκοπεύαμε.

Η πρόθεσή μας ήταν πάντα να δουλεύουμε με σεζόν, γι 'αυτό συνεχίζουμε έτσι. Η σκέψη ήταν “έχουμε κάτι που πηγαίνει καλά εδώ, θέλουμε να αρχίσουμε να προσπαθούμε να κυκλοφορούμε περισσότερο περιεχόμενο;” Αλλά κοιτάξαμε την ποιότητα της ζωής της ομάδας. Δεν θέλουμε να πιέσουμε την ομάδα και να μειώσουμε την ποιότητα του περιεχομένου που κυκλοφορούμε.

Ο Zampella παραδέχεται ότι υπάρχουν πολλά που η ομάδα προσπαθεί να καταλάβει όσον αφορά το ρυθμό κυκλοφορίας νέου περιεχομένου, πολλά από τα οποία θα τα μάθει από τα λάθη της, καθώς το Apex Legends προχωρά πέρα από την τρέχουσα πρώτη σεζόν. Μέχρι στιγμής, τόνισε ότι η διάρκεια των σεζόν ήταν μια εικασία και είναι πολύ νωρίς για να φανεί εάν είναι μια εικασία που δούλεψε υπέρ τους.

Τέλος, ο Zampella σημειώνει ότι έχουν ήδη αντιληφθεί ότι η πρώτη σεζόν είχε λιγότερο νέο περιεχόμενο από ό, τι η Respawn θα ήθελε και η ομάδα προσπαθεί να το διορθώσει αυτό με την επόμενη σεζόν και όχι μέσω μικρών συνεχόμενων ενημερώσεων.