Anthem: Η BioWare καθυστερεί νέα χαρακτηριστικά προς χάριν των τεχνικών βελτιώσεων

Έχουμε αρκετό δρόμο μπροστά μας μέχρι το Anthem να γίνει αυτό που θέλουμε
25 Απριλίου 2019 14:29
Anthem: Η BioWare καθυστερεί νέα χαρακτηριστικά προς χάριν των τεχνικών βελτιώσεων

Η BioWare ανακοίνωσε ότι καθυστερεί μια σειρά νέων χαρακτηριστικών για το Anthem, μέσα στα οποία συμπεριλαμβάνεται και το για πρώτη φορά τεσσάρων παικτών τύπου Raid, Cataclysm. Το Cataclysm ωστόσο είναι μόνο ένα εκ των νέων χαρακτηριστικών που αναφέρονται στη λίστα του Act 01 – Echoes of Reality, την οποία έχει αναρτήσει το studio στο blog του. Το mastery system, τα guilds, οι νέες legendary missions, τα εβδομαδιαία stronghold challenges, τα leaderboards και τα επιπρόσθετα freeplay events, επίσης καθυστερούν για τους επόμενους τουλάχιστον δύο μήνες. Εξαίρεση αποτελεί το ολοκαίνουργιο stronghold The Sunken Cell, το οποίο έγινε διαθέσιμο στους παίκτες χθες.

Προς το παρόν δεν υπάρχει κάποια πληροφορία για το πότε θα γίνουν διαθέσιμα τα παραπάνω. Η BioWare ωστόσο καθησύχασε τους fans λέγοντας πως θα έχουν νέα τον επόμενο μήνα. Συγκεκριμένα δήλωσε:

Το Cataclysm είναι μια σημαντική προσθήκη στο Anthem και η ομάδα έχει στρέψει όλη της την προσοχή εκεί.

Συμπληρώνοντας ο παραγωγός Ben Irving και ο επικεφαλής της live υπηρεσίας δήλωσαν:

Το Cataclysm θα φέρει νέα challenges και rewards και θα ωθήσει την ιστορία του Anthem μπροστά. Περισσότερα όμως θα είμαστε σε θέση να μοιραστούμε τον Μάϊο.

Η καθυστέρηση τονίζει η BioWare πως οφείλεται στη συνολική βελτίωση του βασικού παιχνιδιού.

Tags: