Το Assassin's Creed Unity βομβαρδίζεται με θετικά reviews στο Steam

Από τη στιγμή που έγινε δωρεάν
21 Απριλίου 2019 16:10
Το Assassin's Creed Unity βομβαρδίζεται με θετικά reviews στο Steam

Το review-bombing στο Steam αρχίζει να γίνεται ένα αρκετά συνηθισμένο φαινόμενο. Το νέο παιχνίδι που βομβαρδίζει με reviews η gaming κοινότητα είναι το Assassin's Creed Unity, μόνο που αυτή τη φορά τα πράγματα είναι διαφορετικά.

Πιο αναλυτικά, όπως σας ενημερώσαμε, η Ubisoft διέθεσε τον τίτλο εντελώς δωρεάν μετά την φωτιά που ξέσπασε στην Παναγία των Παρισίων, καταστρέφοντας μέρος του ιστορικού ναού, θέλοντας να κινητοποιήσει την κοινότητα να βοηθήσει στην ανοικοδόμησή του. Η ίδια η εταιρία προσέφερε 500 χιλιάδες ευρώ για τον σκοπό.

Οι παίκτες φαίνεται πως εκτίμησαν ιδιαίτερα αυτή την κίνηση της Ubisoft και γέμισαν τη σελίδα το τίτλου στο Steam με θετικά reviews. Συνολικά ο τίτλος έχει ‘Mixed’ κριτικές, αλλά την τελευταία εβδομάδα έχουν αναρτηθεί σχεδόν χίλια θετικά reviews.

Τα περισσότερα από αυτά αφορούν βέβαια το ατύχημα στο Notre Dame και συγχαίρουν την Ubisoft. Μάλιστα, η γαλλική εταιρία αναγκάστηκε να αυξήσει την χωρητικότητα των servers του παιχνιδιού, αφού χιλιάδες παίκτες αποφάσισαν να επιστρέψουν ή να παίξουν για πρώτη φορά το Unity.

Αξίζει να σημειωθεί πως τα γεγονότα του Assassin's Creed Unity λαμβάνουν χώρα το 1789 κατά τη διάρκεια της γαλλικής επανάστασης και οι παίκτες μπορούν να επισκεφτούν μια ψηφιακή έκδοση του διάσημου μεσαιωνικού καθολικού καθεδρικού ναού.