20 χρόνια lore για το Assassin's Creed franchise

Ο σεναριογράφος της σειράς μιλάει για το μέλλον της
27 Φεβρουαρίου 2015 15:58
20 χρόνια lore για το Assassin's Creed franchise

Αρκετοί φίλοι των Assassin's Creed απογοητεύτηκαν με το Unity το οποίο δεν είχε αρκετές σκηνές στο μοντέρνο setting του, οι οποίες περιορίστηκαν σε κάποια λιγοστά cutscenes. Μιλώντας σε ένα Twitch stream ο κύριος σεναριογράφος της σειράς, Darby McDevitt, τοποθετήθηκε στο θέμα λέγοντας ότι υπήρχε ένα πλάνο να γίνει ένα modern setting παρόμοιο με το Monterrigioni του Brotherhood, όμως ήταν ένα μεγάλο επιχείρημα που θα απαιτούσε περίπου 6 μήνες δουλειάς επιπλέον, κάτι που δεν ήταν αρκετό για το Unity.

Σε μελλοντικούς τίτλους όμως θα δούμε την μεγαλειώδη επιστροφή αυτών των segments. Ο McDevitt είπε επίσης ότι η ομάδα του έχει γράψει περίπου 700 χρόνια ιστορίας, τα οποία αρκουν για τα επόμενα 10, 20 χρόνια ή όσο κρατήσει το franchise του Assassin's Creed. Τέλος, η μυστηριώδεις πλοκή με το First Civilisation θα συνεχιστεί καθώς οι συγγραφική ομάδα έχει εστιάσει στο μέλλον της σειράς. 

Αναλυτικά τα όσα είπε ο Darby McDevitt μπορείτε να τα διαβάσετε εδώ. Αν και δεν έχει ανακοινωθει επισήμως, το επόμενο παιχνίδι της σειράς σύμφωνα με τα όσα έχουν διαρρεύσει, θα ονομάζεται Assassin's Creed: Victory και θα εκτυλίσσεται στο βικτωριανό Λονδίνο. 

Tags: