Μεγάλη ενημέρωση για το ελληνικό παιχνίδι τρόμου Crying is not Enough

Με δεκάδες βελτιώσεις και διορθώσεις
19 Απριλίου 2019 15:20
Μεγάλη ενημέρωση για το ελληνικό παιχνίδι τρόμου Crying is not Enough

Όπως μας ενημέρωσε η ελληνική ομάδα ανάπτυξης Storyline Team, το παιχνίδι τρόμου τους Crying is not Enough έλαβε μια μεγάλη ενημέρωση. Συγκεκριμένα, η ομάδα κυκλοφόρησε το ‘Re-Release patch’ όπως το αποκαλεί, με στόχο να βελτιώσει την συνολική εμπειρία και να διορθώσει τα περισσότερα τεχνικά προβλήματα που αντιμετώπιζαν οι παίκτες.

Πιο αναλυτικά, το στούντιο έχει σχεδιάσει εκ νέου το aiming σύστημα, έχει βελτιώσει την συμπεριφορά των εχθρών, την κίνηση του χαρακτήρα, έχει βελτιώσει το UI, έχει αφαιρέσει πολλά loading screens, έχει διορθώσει πολλά από τα θέματα που είχαν τα cutscenes, έχει προσθέσει νέους ήχους και textures, ενώ σχεδίασε εκ νέου και το Save σύστημα.

Μπορείτε να διαβάσετε αναλυτικά για τις αλλαγές που φέρνει η εν λόγω ενημέρωση στο Crying in not Enough, καθώς και για τα μελλοντικά πλάνα της ομάδας πατώντας εδώ. Παράλληλα, σε περίπτωση που θέλετε να στηρίξετε το παιχνίδι, να επισημάνουμε πως ο τίτλος πωλείται σε μειωμένη τιμή μέχρι τις 28 Απριλίου. Μπορείτε να βρείτε τη σελίδα του παιχνιδιού στο Steam πατώντας εδώ.