Συλλέκτης αναμνηστικών αντικειμένων του God of War τιμήθηκε με βραβείο Guinness

Σε ένα event-έκπληξη στα γραφεία της Santa Monica
19 Απριλίου 2019 14:59
Συλλέκτης αναμνηστικών αντικειμένων του God of War τιμήθηκε με βραβείο Guinness

Ο Emmanuel Mojica Rosas έχει στη κατοχή του τη μεγαλύτερη συλλογή αναμνηστικών που αφορούν το God of War. Ο Μεξικανός ξεκίνησε τη συλλογή του το 2011, όταν η υγεία της γιαγιάς του επιδεινώθηκε. Η συλλογή του περιλαμβάνει πάνω από 570 αντικείμενα μεταξύ των οποίων soundtracks, φιγούρες, κονσόλες, σπαθιά, παιχνίδια από όλες τις εκδόσεις των God of War παιχνιδιών ανά τον κόσμο και πολλά ακόμη.

Στα πλαίσια του εορτασμού για την επέτειο του ενός χρόνου από την κυκλοφορία του God of War, η Santa Monica έχοντας μάθει για τη συλλογή του, τον κάλεσε στο στούντιο ώστε να γνωρίσει από κοντά την ομάδα, κρατώντας ως έκπληξη το βραβείο. Αφού τον υποδέχτηκε ο συγγραφέας και creative director Cory Barlog, εμφανίστηκε ξαφνικά ο υπεύθυνος των βραβείων Guinness Phillip Robertson όπου εν μέσω χειροκροτημάτων το παρέδωσε στον έκπληκτο Emamanuel.

Ο ίδιος συγκινημένος δήλωσε:

Όταν η γιαγιά μου αρρώστησε βαριά ήταν πολύ δύσκολο για μένα και την οικογένειά μου. Δεν μπορούσα να συγκεντρωθώ. Χρειαζόμουν κάτι να μου δώσει κίνητρο να ανταπεξέλθω και να γίνω δυνατός. Κάπως έτσι ανακάλυψα τον κόσμο του God of War κι άρχισα χωρίς σταματημό να συλλέγω. Το God of War δημιουργήθηκε με πάθος. Πιστεύω πως όταν κάτι κρύβει τόσο πάθος, γίνεται μεταδοτικό. Όταν ο πατέρας μου απεβίωσε το 2015 έβαλα στόχο στη ζωή μου να γράψω το όνομα της οικογένειάς μου στην ιστορία. Κερδίζοντας το παγκόσμιο βραβείο Guinness είναι ένας τρόπος να το πραγματοποιήσω.  

Παρακολουθήστε τη βράβευση στο βίντεο που ακολουθεί.