Daymare 1998: Δείτε το teaser trailer του νέου survival-horror τίτλου

Καταφθάνει αυτό το καλοκαίρι
18 Απριλίου 2019 13:55
Daymare 1998: Δείτε το teaser trailer του νέου survival-horror τίτλου

Η Invader Studios έδωσε στη δημοσιότητα το teaser trailer του Daymare: 1998. Πρόκειται για ένα horror third-person shooter με hardcore survival μηχανισμούς, απαιτητικούς εχθρούς και στρατηγική προσέγγιση στη μάχη. Το παιχνίδι προσφέρει πολύπλευρη οπτική της ιστορίας μέσω των τριών playable χαρακτήρων του. Ενός elite στρατιώτη, ενός πιλότου ελικοπτέρου και ενός δασοφύλακα, οι οποίοι στη προσπάθειά τους να επιβιώσουν από τα αιμοδιψή τέρατα στα οποία οι πολίτες έχουν μετατραπεί και να ρίξουν παράλληλα φως στο μυστήριο, θα βρεθούν μπροστά σε μια σκοτεινή και βαθιά ιστορία.

Η Invader Studios ανακοίνωσε επίσης τη συνεργασία της με την Destructive Creations και την All In! Games όπου μαζί θα αναλάβουν το ρόλο του publisher παγκοσμίως. Επιπλέον η Destructive Creations θα παρέχει υποστήριξη στην ανάπτυξη, στοχεύοντας κυρίως στο animation, τα cutscenes και στην εξασφάλιση της γενικής ποιότητας.

Το Daymare: 1998 θα κυκλοφορήσει αυτό το καλοκαίρι στο PC, με τις PS4 και Xbox One εκδόσεις να ακολουθούν σε σύντομο χρονικό διάστημα.

Tags: