Nintendo Switch: Νέες φήμες για φθηνότερο μοντέλο αυτό το φθινόπωρο

Το ρεπορτάζ του Nikkei βάζει φωτιές
18 Απριλίου 2019 12:28
Nintendo Switch: Νέες φήμες για φθηνότερο μοντέλο αυτό το φθινόπωρο

Σύμφωνα με νέο ρεπορτάζ της Ιαπωνικής εφημερίδας Nikkei, η Nintendo θα κυκλοφορήσει ένα ολοκαίνουργιο, φθηνότερο Nintendo Switch, αυτό το φθινόπωρο. Το νέο αυτό μοντέλο σχεδιάζεται κυρίως για χρήση ως φορητό, αλλά οι παίκτες θα έχουν φυσικά τη δυνατότητα να κάνουν dock το σύστημα και να παίξουν και στην τηλεόρασή τους.

Το ρεπορτάζ δε σταματάει εκεί και αναφέρει πως μετά την κυκλοφορία του φθηνότερου μοντέλου, η Nintendo θα επικεντρωθεί στην αναπτύξει μιας κονσόλας επόμενης γενιάς που θα είναι μια ολοκληρωτική αλλαγή μοντέλου, σε σχέση με το τωρινό hardware. Αυτή τη στιγμή τονίζεται πως η Nintendo δοκιμάζει διάφορα πράγματα, συμπεριλαμβανομένης της βελτίωσης της γενικής λειτουργικότητας και των βίντεο δυνατοτήτων, αλλαγές στο λειτουργικό σύστημα και πολλά αλλά. Για την ώρα η ανάπτυξη δεν έχει φτάσει σε ένα σημείο που είναι σαφές το ποιος θα ηγηθεί τη δημιουργία του νέου concept.

Για την ιστορία, η έντονη φημολογία για νέα Nintendo Switch μοντέλα κάνει το γύρο του διαδικτύου εδώ και αρκετό καιρό, ξεκινώντας με τo αντίστοιχο ρεπορτάζ του Wall Street Journal. Μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα πατώντας εδώ.