Το κακό ιστορικό της Devolver Digital με τις αρμόδιες αρχές για τον έλεγχο των βιντεοπαιχνιδιών στην Αυστραλία συνεχίζει να μεγαλώνει. Από ότι φαίνεται το νέο παιχνίδι της εταιρίας που ακούει στο όνομα Katana ZERO, δεν θα κυκλοφορήσει στην συγκεκριμένη χώρα, μιας και δεν κατάφερε να περάσει το αυτοματοποιημένο σύστημα βαθμολόγησης IARC. Η ομάδα παρόλα αυτά θα επαναλάβει την διαδικασία μήπως και καταφέρει να πετύχει την διάθεση του παιχνιδιού στην χώρα.
Η Αυστραλία έχει ένα τεράστιο ιστορικό απαγόρευσης πολλών βιντεοπαιχνιδιών στην χώρα είτε λόγω βίας είτε λόγω σεξισμού. Το Katana ZERO ίσως πέσει και αυτό θύμα στο σκληρό αυτό έλεγχο του περιεχομένου στη χώρα.
Heads up to folks in Australia / New Zealand - Katana ZERO has a ‘Classification Refused’ rating and therefore will not be released on Switch in Australia and New Zealand on Thursday.
— Devolver Digital (@devolverdigital) April 17, 2019
Our team is re-submitting in hopes to get that changed and we’ll keep you posted with news! pic.twitter.com/VTt9U4Jni3
Read Next
Must Read
Εικόνες «Αποκάλυψης» - Ο ουρανός της Αυστραλίας έγινε κόκκινος (ΒΙΝΤΕΟ)
Αυστραλία: Ξεκίνησε σήμερα η απαγόρευση των social media σε ανήλικους και όλα πήγαν στραβά
Μυστηριώδης μαύρη μάζα στον ουρανό του Σίδνεϋ (ΒΙΝΤΕΟ)