Φήμη: Το Death Stranding και στο PlayStation 5 – Μετά το 2019 μάλλον η κυκλοφορία του

Άναψαν φωτιές οι δηλώσεις του Mark Cerny
16 Απριλίου 2019 16:51
Φήμη: Το Death Stranding και στο PlayStation 5 – Μετά το 2019 μάλλον η κυκλοφορία του

Η Sony προκάλεσε σεισμό στη βιομηχανία, ανακοινώνοντας από το πουθενά τις πρώτες λεπτομέρειες για το PlayStation 5. Συγκεκριμένα, το μέσο του εξωτερικού Wired είχε τη δυνατότητα να μιλήσει με τον Mark Cerny κυρίως για την τεχνική πλευρά της επόμενης κονσόλας της εταιρίας. Ωστόσο, άθελά του, ο Cerny φαίνεται πως αποκάλυψε και μια λεπτομέρεια για το απίστευτα αναμενόμενο Death Stranding.

Πιο αναλυτικά, ο δημοσιογράφος του Wired ρώτησε τον Cerny σχετικά με το αν μπορούμε να περιμένουμε μια ομαλή μετάβαση στη νέα γενιά με cross-platform κυκλοφορίες και ρώτησε συγκεκριμένα για το Death Stranding του Hideo Kojima. Οι αντιπρόσωποι της Sony στο δωμάτιο δεν άφησαν την ερώτηση να απαντηθεί και επισήμαναν πολλές φορές ότι το παιχνίδι θα κυκλοφορήσει στο PS4, όπως έχει ανακοινωθεί επίσημα. Ωστόσο, ο δημοσιογράφος επισημαίνει πως ο Cerny γέλασε με χαρακτηριστικό τρόπο και η έκφρασή του άφησε να εννοηθεί πως το παιχνίδι πράγματι θα είναι cross-platform κυκλοφορία.

Αυτό πρακτικά σημαίνει πως ο τίτλος θα κυκλοφορήσει συγχρόνως στο PlayStation 4 και στο PlayStation 5, όπως είχε γίνει για παράδειγμα με το πρώτο Destiny ή το Metal Gear Solid V. Να τονίσουμε πως η Sony ξεκαθάρισε ότι το PS5 δεν θα κυκλοφορήσει μέσα στο 2019. Επομένως, το πιο πιθανό είναι πως και το Death Stranding δεν θα βρει το δρόμο του στα χέρια των παικτών μέσα στο έτος που διανύουμε, αλλά πιθανότατα θα πρέπει να κάνουμε υπομονή μέχρι το 2020.